Błąd krytyczny - brak możliwości kontynuacji rozgrywki
Produkt: Mass Effect Andromeda
Platforma:PC
Jaką edycję gry posiadasz? Edycja Standardowa
Wersja pudełkowa czy Cyfrowa? Uruchamiana/Instalawona z płyty
Opisz pokrótce napotkany błąd: Witam, chciałbym zgłosić błąd gry który uniemożliwia dalszą rozgrywkę. Nie jest to błąd misji pobocznej czy braku możliwości podniesienia przedmiotu... Mianowicie po wylądowaniu na planecie (asteroida?) H-047c. i wykonaniu na niej wszystkich misji nie można wrócić na statek TEMPTEST, ponieważ nie można opuścić nomada z powodu radioaktywnej atmosfery. Co za tym idzie? nie mogę opuścić planety bo droga prowadzi przez TEMPEST. Próbowałem wysiadać przy stacjach które lądowały na planecie, ale również jest to ZAKAZNE. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. PS. Nie używałem wulgaryzmów tylko dla tego że mógłbym zostać zbanowany, ale naprawdę jestem zawiedziony i rozczarowany w jakiej formie gra przez EA została wypuszczona. Zgłaszając inny bug przez formularz na stronie EA nie dostałem żadnej odpowiedzi, chociaż po zalogowaniu się wyskakuje komunikat " PROBLEM ROZWIĄZANY" - fantastycznie, gratulacje. Na szczęście bug misji na planecie VOELD "zneutralizuj sygnal" nie jest krytyczny, a o nim po tym wszystkim już nie chce mi się pisać ponownie. Pozdrawiam, Karol
Jak często występuje ten problem? 100%
Wybierz swój region
Uruchom www.speedtest.net/pl Start - tester łącza i zamieść swoje wyniki: Pobieranie i Przesyłanie.
Jak nazywa się Twój dostawca internetu?
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Lądowanie na planecie H-047c i próba powrotu.
Podaj model (nazwę) swojej karty graficznej - AMD/Nvidia nvidia gtx 960m
Podaj ilość pamięci RAM w GB. 8
Witam, chciałbym zgłosić błąd gry który uniemożliwia dalszą rozgrywkę. Nie jest to błąd misji pobocznej czy braku możliwości podniesienia przedmiotu... Mianowicie po wylądowaniu na planecie (asteroida?) H-047c. i wykonaniu na niej wszystkich misji nie można wrócić na statek TEMPTEST, ponieważ nie można opuścić nomada z powodu radioaktywnej atmosfery. Co za tym idzie? nie mogę opuścić planety bo droga prowadzi przez TEMPEST. Próbowałem wysiadać przy stacjach które lądowały na planecie, ale również jest to ZAKAZNE. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. PS. Nie używałem wulgaryzmów tylko dla tego że mógłbym zostać zbanowany, ale naprawdę jestem zawiedziony i rozczarowany w jakiej formie gra przez EA została wypuszczona. Zgłaszając inny bug przez formularz na stronie EA nie dostałem żadnej odpowiedzi, chociaż po zalogowaniu się wyskakuje komunikat " PROBLEM ROZWIĄZANY" - fantastycznie, gratulacje. Na szczęście bug misji na planecie VOELD "zneutralizuj sygnal" nie jest krytyczny, a o nim po tym wszystkim już nie chce mi się pisać ponownie. Pozdrawiam, Karol