MotylaNoga332Not applicable3 years agoBłąd pobierania Mass Effect Legendary Edition Cześć, jest taki problem, że mam pobraną już prawie całą grę, ale wyświetla mi się błąd pobierania. Próbowałem już czyścić cache obraz_2023-06-11_130448824.png101 KB
EA_KalinaCommunity Manager3 years agoDajcie nam znać czy udało się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od @EA_Pulsar.
Featured PlacesMass Effect Dyskusja o serii Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 20 days ago488 Posts
Mass Effect Dyskusja o serii Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 20 days ago488 Posts
Recent DiscussionsMass Effect 3 z 2012 Nie mogę uruchomić ME3 2012. EA APP twierdzi, że nie mam dostępu do internetu, no jakim cudem tu piszę? Nie mogę w ogóle uruchomić gry. Nie mogę wprowadzić klucza prodyktu, bo nie mam internetu, kup...Mass Effect Andromeda Posiadam grę w wersji 1.00 jednak z tego co się dowiedziałem najnowsza wersja gry to 1.10. Niestety próbowałem różnych sposobów ale nie potrafię zaktualizować swojej gry. Czy ktoś mógłby mi w tym p...tak jak w ostatnim wątku na forum zakupiłem grę teoretycznie z molowością grania po polsku i dalej nie mogę wybrać języka polskiego, pierwszy klucz faktycznie miał napis tylko po angielsku ale następny był ograniczony do europy i pos...Mass Effect Edycja Legendarna - brak polskiego nawet po użyciu drugiego klucza Hej, przez niedopatrzenie kupiłem klucz z wyłącznie angielską wersją. Re: Brak polskich napisów Mass Effect Legendary Edition | EA Forums - 9122481 Postanowiłem więc dokupić kolejny klucz, tym...Problem z zapisem zniszcz bazę cerberusa Witam Mam problem w mass effect 3 legendarna edycja z misją zniszcz bazę cerberusa niewczytuje się pojawia się czrny ekran :( próbowałem aktualizacji sterowników i nowego zapisu i nic to niedało :( ...