Forum Discussion

aQnix's avatar
7 years ago
Solved

brak osiągnięć w Mass Efeect Andromeda

Mass Effect Andromeda. Mimo, że już drugi raz skompletowałem drużynę APEX(kasując cala poprzednia drużynę APEX) oraz osiągając poziom 20 w kilku składach nie zaliczyło mi 2 osiągnięć:

1) Praca zespołowa

2) Mam talent

Proszę o naprawę błędu aby osiągnięcia pojawiły się w kolekcji. Nie korzystam z appki APEX HQ.

dane diagnostyczne zostały przesłane: 0fe420657007cb6a

• Hej @aQnix

Cieszę się, że jedno z osiągnięć pojawiło się na Twoim koncie 🙂 Szukając rozwiązania Twojego problemu znalazłem podobny na naszym angielskim forum, gdzie zostało zaproponowane obejście 🙂 Link znajdziesz tutaj. Niestety nie mamy możliwości manualnego dodawania osiągnięć :/

4 Replies

• ca zespolowa wskoczyla za asysty, jednak "Mam talent" nadal nie chce zaliczyć mimo, że doprowadziłem około 10 grup na lvl 20

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @aQnix

Cieszę się, że jedno z osiągnięć pojawiło się na Twoim koncie 🙂 Szukając rozwiązania Twojego problemu znalazłem podobny na naszym angielskim forum, gdzie zostało zaproponowane obejście 🙂 Link znajdziesz tutaj. Niestety nie mamy możliwości manualnego dodawania osiągnięć :/

• aQnix's avatar
    aQnix
    7 years ago
    @EA_Kuba pomogło 🙂 wbicie na lvl 20 w trybie online i przeskoczenie w prestiz zakladka bronie. Dziękuje. Niestety trzeba podjąć kilka prób.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Ekstra :eahigh_file: Dzięki za informacje!

Featured Places

Node avatar for Mass Effect Dyskusja o serii

Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 2 months ago
486 Posts