Forum Discussion

deus_cosma_deus's avatar
7 years ago
Solved

Cały zestaw DLC przy posiadanych juz niektorych dodatkach.

Mój problem polega na tym, ze mam część dodatków do ME3, brakuje mi tylko "Z Prochów" i "Lewiatana" i pewnie jakiś zestawów broni, których osobno już nie kupię. Jak zatem instalowć ten cały zestaw, by gra mi nie zaczęła wariować?

• Hej @deus_cosma_deus 

Na Origin dostępny jest Pakiet DLC Mass Effect™ 3, dzięki któremu odblokujesz, zestawy wyposażenia (broń i stroje) oraz (między innymi) dwa wspomniane przez Ciebie DLC. Rozwiń spoiler poniżej, aby sprawdzić pełną listę: 

Spoiler
    Rozszerzenia jednoosobowe
    • Z prochów
    • Lewiatan
    • Omega
    • Cytadela
    • Zakończenie z Mass Effect 3: Wersja rozszerzona

Rozszerzenia wieloosobowe
    • Pakiet Odrodzenie
    • Rebelia
    • Ziemia
    • Odwet
    • Dzień sądu

• Pakiet Edycji Kolekcjonerskiej N7 – obejmuje cztery nowe sztuki broni, nowy strój i robopies KEI-9
    • Ekwipunek bojowy N7 – obejmuje karabiny szturmowe N7 Walkiria i M-55 Argus oraz pancerz Obrońcy N7
    • Pakiet Ostrzał – obejmuje siedem wyjątkowych sztuk broni do wykorzystania w kampanii jednoosobowej
    • Pakiet Oporu Naziemnego – obejmuje siedem wyjątkowych sztuk broni do wykorzystania w kampanii jednoosobowej
    • Pakiet innych strojów – obejmuje nowe stroje dla Garrusa, Liary, EDI i Shepard lub Sheparda
    • Ścieżka dźwiękowa z Mass Effect 3
    • Cyfrowa książka z grafikami z gry Mass Effect 3
    • Komiks cyfrowy Mass Effect: Geneza 2
    • Wyjątkowa grafika Mass Effect Trilogy

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @deus_cosma_deus 

Na Origin dostępny jest Pakiet DLC Mass Effect™ 3, dzięki któremu odblokujesz, zestawy wyposażenia (broń i stroje) oraz (między innymi) dwa wspomniane przez Ciebie DLC. Rozwiń spoiler poniżej, aby sprawdzić pełną listę: 

Spoiler
    Rozszerzenia jednoosobowe
    • Z prochów
    • Lewiatan
    • Omega
    • Cytadela
    • Zakończenie z Mass Effect 3: Wersja rozszerzona

Rozszerzenia wieloosobowe
    • Pakiet Odrodzenie
    • Rebelia
    • Ziemia
    • Odwet
    • Dzień sądu

• Pakiet Edycji Kolekcjonerskiej N7 – obejmuje cztery nowe sztuki broni, nowy strój i robopies KEI-9
    • Ekwipunek bojowy N7 – obejmuje karabiny szturmowe N7 Walkiria i M-55 Argus oraz pancerz Obrońcy N7
    • Pakiet Ostrzał – obejmuje siedem wyjątkowych sztuk broni do wykorzystania w kampanii jednoosobowej
    • Pakiet Oporu Naziemnego – obejmuje siedem wyjątkowych sztuk broni do wykorzystania w kampanii jednoosobowej
    • Pakiet innych strojów – obejmuje nowe stroje dla Garrusa, Liary, EDI i Shepard lub Sheparda
    • Ścieżka dźwiękowa z Mass Effect 3
    • Cyfrowa książka z grafikami z gry Mass Effect 3
    • Komiks cyfrowy Mass Effect: Geneza 2
    • Wyjątkowa grafika Mass Effect Trilogy
  • Wiem o tym zestawie. I teraz kolejne pytania, czy można go nabyć w jakimś sklepie za gotówkę, i czy gdy będę go instalować to nie zdubluje mi się DLC Omega i Cytadela oraz inne dodatki z tych dlc?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @deus_cosma_deus 

Nie wydaje mi się, aby ten pakiet DLC był możliwy do kupienia w sklepach. Jeśli zdecydujesz się na zakup tego pakietu, to nie wpłynie to w żaden sposób na posiadane już dodatki 🙂

Featured Places

Node avatar for Mass Effect Dyskusja o serii

Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 2 months ago
486 Posts