Forum Discussion

Bobek2408's avatar
8 years ago
Solved

Czy z wersja pudelkową ME3 działa Digital Deluxe Upgrade?

"To ulepszenie nie obejmuje wersji podstawowej gry Mass Effect 3. "

Czy to oznacza, że działa tylko na wersji gry pobranej przez Origin? Czy mogę zakupić to rozszerzenie bez obaw, gdyż mam oryginalną grę pudełkowa tylko z pobraną aktualizacją?

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    7 years ago

@Bobek2408 

Na wstępie wybacz za tak spóźnioną odpowiedz. ☹️ Jak @michaledek wspomniał, tłumaczenie na karcie produktu może być niestety dwojako interpretowane. W owym opisie chodzi oto, że jest to pakiet dodatków (upgrade edycji podstawowej do Deluxe), który po prostu nie zawiera wersji podstawowej gry (pudełkowa lub cyfrowa). Tak w kwestii rozjaśnienia sytuacji.

Poniżej wklejam EN oryginalną informację z karty produktu.

***This is an upgrade only and does not include the Mass Effect 3 base game.

Podsumowując i odpowiadając na Twoje pytanie, powyższy dodatek/rozszerzenie zadziała z Twoją wersją płytową gry ME 3. :eahigh_file:

Pozdrawiam!

2 Replies

• https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/mass-effect/mass-effect-3/addon/mass-effect-3-digital-deluxe-edition-upgrade

Jeśli mówimy o tym dodatku, to powinien działać i na twojej wersji, ponieważ ja ją mam i u mnie działa. I tak, też posiadam wersję pudełkową (premierówkę) ME3 (samo ulepszenie wykupiłem w okolicach 2012 roku, więc mogło się coś zmienić od tego czasu). Prawdopodobnie to błąd na samej karcie produktu. Jednak dla spokoju ducha napisz maila do supportu, oni ci potwierdzą na 100%.

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

@Bobek2408 

Na wstępie wybacz za tak spóźnioną odpowiedz. ☹️ Jak @michaledek wspomniał, tłumaczenie na karcie produktu może być niestety dwojako interpretowane. W owym opisie chodzi oto, że jest to pakiet dodatków (upgrade edycji podstawowej do Deluxe), który po prostu nie zawiera wersji podstawowej gry (pudełkowa lub cyfrowa). Tak w kwestii rozjaśnienia sytuacji.

Poniżej wklejam EN oryginalną informację z karty produktu.

***This is an upgrade only and does not include the Mass Effect 3 base game.

Podsumowując i odpowiadając na Twoje pytanie, powyższy dodatek/rozszerzenie zadziała z Twoją wersją płytową gry ME 3. :eahigh_file:

Pozdrawiam!

Featured Places

Node avatar for Mass Effect Dyskusja o serii

Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 2 months ago
486 Posts