Anonymous
8 years agoGra nie uruchamia się
Ja też nie mogę uruchomić Andromedy ☹️
Mam najnowszy sterownik, wymagania mój sprzęt wydaje się spełniać.
Po naciśnięciu pomarańczowego przycisku Graj robi się on szary i nic się nie dzieje...
...
Cześć @1Guma
Dla jasności i odnosząc się do Twojej sugestii - opcja Napraw oferowana przez grę też była "szara" - niedostępna.
Ale gra się uruchomiła. Reinstalacja pomogła.
Nieco jednak bez entuzjazmu ten sukces odnotowuję, bo gra jest jakaś nieostra. Napisy lekko rozmyte i postać w trybie modyfikowania też - dalej na razie nie sprawdzałam.
Taki jej urok czy mam za słabą kartę graficzną?
Wiesz może co zmienić w ustawieniach w grafiki/obrazu by to poprawić?
Robin
Zapomnij o moim ostatnim pytaniu 😳
Dzięki za chęć pomocy!
I miłego odkrywania Andromedy 😉
Robin
Cześć @1Guma!
Nie będę ściemniać - zła rozdzielczość ekranu 😃
Na swoją obronę mogą tylko powiedzieć, że byłam świadoma, iż jest dość niska w stosunku do normalnie używanej, ale po pierwsze zrzuciłam to na karb dość starej karty graficznej (spełnia wymogi minimalne, większość ustawień graficznych w grze mam na poziomie średnim i nie mogę ich zmienić) a po drugie do głowy mi nie przyszło, że taka super gra w 2017 r. nie jest w stanie sama rozpoznać optymalnych ustawień 😛
Teraz jest spoko. Brakuje mi jednak efektu WOW. Zgadzam się z dość powszechną opinią, że mimika postaci jest kiepska a one same są nienajładniejsze. Moja Sara Ryder ma puste oczy oraz coś z szyją bo wiecznie ma nienaturalnie uniesiony podbródek 😛
Ale to tak btw 😉
Robin