Anonymous
8 years agoGra nie uruchamia się
Ja też nie mogę uruchomić Andromedy ☹️
Mam najnowszy sterownik, wymagania mój sprzęt wydaje się spełniać.
Po naciśnięciu pomarańczowego przycisku Graj robi się on szary i nic się nie dzieje...
...
@RobinEJ ustaw sobie choć na chwilkę ustawienia graficzne poziomu "Ultra" będąc na Nexusie, a przekonasz się na własne oczy, że postacie jak i tło prezentuje się nieziemsko 😉
I te nieziemskie widoki nie mają nic wspólnego z tym że akcja toczy się w kosmosie? 😉
Bym uwierzyła, ale ten Twój wink na końcu... 🤔
A tak w ogóle, to dzięki za pomoc!
Pozdrawiam. Robin
@RobinEJ moje serce należy do Ashley Williams i w tym aspekcie nic się nie zmieni. Lecz oglądając w pełnej krasie (tz. na ustawieniach Ultra) postać Cory, jestem szczęśliwy, że Pan Bóg wykorzystał "moje" żebro : )
edit:
@RobinEJ gdybym był Twoim facetem, spakowałbym w tej chwili walizki i przeniósłbym się do Cory : -D
Nie pochlebiaj sobie @1Guma. Zakładając, że Williams jest kobietą, według Darwina oboje pochodzicie od małpy :P
Co do Cory, gratuluję eee... gustu 😉
Wracając do meritum, ustawienie jakości grafiki na Ultra nic u mnie nie zmieniło. Ale jak rozumiem, to kwestia braku Cory w pełnej krasie :D
Ja na razie bez przekonania błąkam się po pierwszej planecie i jak dotąd żadne widoki mnie nie powaliły 😉
Jeez, ależ te emotikony EA są brzydkie. Ale to na pewno kwestia moich ustawień grafiki :D