Forum Discussion
80 Replies
Również chciałbym się dowiedzieć, kiedy dowiem się dlaczego na pudełku z grą (ps4) mam informacje, które nie pokrywają się z rzeczywistością. Nie ma możliwości grać z angielskimi dialogami i polskimi napisami w całości kolekcji!
- EA_Cekiel4 years ago
EA Staff
Witajcie @Grzesi0_o @silent_allen,
Dziękuję Wam za zwrócenie nam uwagi na zaistniały problem.
Jeżeli bylibyście na tyle uprzejmi, żeby załączyć w poście zdjęcie samego pudełka ze wspomnianą przez Was informacją.
Z góry serdeczne dzięki.
Dodatkowo przenoszę ten wątek do osobnego tematu, żeby odizolować ten konkretny problem od wcześniejszych materiałów o charakterze informacyjnym.
No przecież wczoraj wrzucałem:
ŻADNEJ WZMIANKI O POLSKIM DUBBINGU. Jeśli tak czytacie to forum, jeśli tak interesujecie się grą wydawaną przez EA w naszym kraju, to o czym my w ogóle mamy ze sobą rozmawiać? Jak Ty nic nie wiesz?
Zdjęcia poniżej zamieścił Grzesi0_o więc proszę spojrzeć. Tę niedogodność i przeoczenie (tak to sobie tłumaczę) naprawiła by stosowna aktualizacja.
Przecież to jest jakiś nieśmieszny żart. Empik, RTV Euro AGD, Media Expert, Media Markt - każdy z tych sklepów na swoich stronach internetowych mają zawarte że gra posiada wersje językową angielską, polska (napisy). Żadnej wzmianki o polskim dubbingu.
- EA_Cekiel4 years ago
EA Staff
@Grzesi0_o Rozumiem, że sytuacja może być dla Ciebie frustrująca. Dziękuje Ci za zdjęcia załączone w wydzielonym wątku, który odnosi się do konkretnego tematu. 👍
Jest afera, jeden serwis już o tym napisał
To w końcu te 2 dlc mają napisy czy nie? :D
- @Marcinek88ck Zrobilem o północy na xboxie Rush do shadowbrokera, zarówno handlarz jak i geneza napisy polskie ma.
- @iTranqui Ufff to chociaz tyle 😛
@Marcinek88ckAle dzieją się dziwne rzeczy, raz włączam 2 i mam geneza po angielsku (napisy) a potem uruchamiam jeszcze raz i są polskie napisy.
Ja to bym nawet przeżył jedynkę po polsku... ale dwójka to jakaś loteria.
Chwała, że da się w ogóle ustawić stricte angielski całościowo
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago