Forum Discussion
Witajcie @Grzesi0_o @silent_allen,
Dziękuję Wam za zwrócenie nam uwagi na zaistniały problem.
Jeżeli bylibyście na tyle uprzejmi, żeby załączyć w poście zdjęcie samego pudełka ze wspomnianą przez Was informacją.
Z góry serdeczne dzięki.
Dodatkowo przenoszę ten wątek do osobnego tematu, żeby odizolować ten konkretny problem od wcześniejszych materiałów o charakterze informacyjnym.
- 5 years ago
No przecież wczoraj wrzucałem:
ŻADNEJ WZMIANKI O POLSKIM DUBBINGU. Jeśli tak czytacie to forum, jeśli tak interesujecie się grą wydawaną przez EA w naszym kraju, to o czym my w ogóle mamy ze sobą rozmawiać? Jak Ty nic nie wiesz?
- 5 years ago
Przecież to jest jakiś nieśmieszny żart. Empik, RTV Euro AGD, Media Expert, Media Markt - każdy z tych sklepów na swoich stronach internetowych mają zawarte że gra posiada wersje językową angielską, polska (napisy). Żadnej wzmianki o polskim dubbingu.
- EA_Cekiel5 years ago
EA Staff
@Grzesi0_o Rozumiem, że sytuacja może być dla Ciebie frustrująca. Dziękuje Ci za zdjęcia załączone w wydzielonym wątku, który odnosi się do konkretnego tematu. 👍
- 5 years ago
Jest afera, jeden serwis już o tym napisał
To w końcu te 2 dlc mają napisy czy nie? :D
- 5 years ago
Zdjęcia poniżej zamieścił Grzesi0_o więc proszę spojrzeć. Tę niedogodność i przeoczenie (tak to sobie tłumaczę) naprawiła by stosowna aktualizacja.
- 5 years ago
Gra jutro idzie do zwrotu, czekam na prostowanie tego oszustwa bo inaczej tego co jest na pudełku nazwać nie można.
- 5 years ago
Serio mogę zwrócić grę i odzyskać pieniądze? Granie w ME1 z polskim dubbingiem to jakiś koszmar.
Dlaczego nie ma oryginalnego dubbingu i polskich napisów jednocześnie? Przecież na pudełku jest wyraźnie napisane że tak powinno być.
Udało mi się stara metodą zrobić tę lokalizację kinową w ME2, ale w ME1 nie daje rady...- 5 years ago
@Solo_Poland Jeśli chodzi o konsole - jak najbardziej. Na pudełku produktu znajduje się nieprawdziwa informacja wprowadzająca klienta w błąd, a to jest podstawą do zwrotu. Ogólnie gdyby to oficjalnie zgłosić do UOKiK to na 99% EA dostało by karę. Z wersją PC może być różnie. Nie ma wersji pudełkowej, a na karcie produktu na Origin są tylko ogólnikowo podane obsługiwane języki. Ale za to na Steam jest jasno zaznaczone, że pełnego polskiego dźwięku nie ma. Więc IMO na Origin może być problem, ale już ze Steam powinno raczej przejść.
- 5 years ago
Długo musimy jeszcze czekać? Dni lecą, sprostowania brak, a ludzie dalej kupują grę z zakłamanym opisem na pudełku.
- 5 years ago@Grzesi0_o Typowe ea, ma gdzieś swoich chlebodawców!
- 5 years ago
Długo jeszcze mamy czekać?
Myślałem, że tydzień to aż za dużo by poznać prawdę, ale widać się myliłem i EA Polska jak i całe EA mają nas głęboko gdzieś...
- 5 years ago
To już nawet nie jest dramat, to jest po prostu przykre...
- 5 years ago@Grzesi0_o Trzeba to zgłaszać do uokik, przynajmniej jeśli chodzi o kwestię opisu pudełka gry.
- 5 years ago@silent_allen Jesteście ty i Grzesi0_o jesteście wielcy, że w ogóle poruszyliście ten temat i zaciekawiliście tym media! Szacunek
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved13 days ago- 4 months ago