Forum Discussion
80 Replies
- Pawlo3045 years agoSeasoned Adventurer
@JediPrzemorozumiem ze w każdym folderze DLC trzeba to zrobić?
i czy maja to być pliki "DLC_15_INT.tlk" itp. czy wszystkie pliki z INT?
W każdym folderze dlc i tylko pliki z końcówką INT.tlk, ale nie ruszaj tych, które mają nazwy typu start itp. Generalnie zmieniaj tylko pliki o analogicznych nazwach jak ta, którą podałeś
- Pawlo3045 years agoSeasoned Adventurer
czyli tylko z początkiem "DLC" i jego numerem
trochę tego jest ale potwierdzam że wszystko działa (a przynajmniej w pierwszej rozmowie z Zaeed'em bo tam dotarłem)
Długo jeszcze mamy czekać?
Myślałem, że tydzień to aż za dużo by poznać prawdę, ale widać się myliłem i EA Polska jak i całe EA mają nas głęboko gdzieś...
To już nawet nie jest dramat, to jest po prostu przykre...
- @Grzesi0_o Trzeba to zgłaszać do uokik, przynajmniej jeśli chodzi o kwestię opisu pudełka gry.
- @silent_allen Jesteście ty i Grzesi0_o jesteście wielcy, że w ogóle poruszyliście ten temat i zaciekawiliście tym media! Szacunek
Ja własnie za bardzo poszalałam i pozmieniałam absolutnie wszystkie pliki w DLC, gdzie było POL na INT i teraz np Kasumi i Zaeed nie mają głosów. Wiesz może czy wystarczy naprawić grę przez Origin i pliki wrócą do oryginalnego stanu. I w tedy tylko bym pozmieniała te z końcówka TLK?
- Pawlo3045 years agoSeasoned Adventurer@Pysia96PL naprawa powinna pomóc i odciągnąć brakujące pliki
Na wszelki wypadek spróbowałbym wcześniej usunąć te pliki których nazwy zmieniłaś - @Pysia96PL To nie jest na to temat! Udajesz, że nie umiesz czytać czy po prostu nie umiesz?
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 months ago
Problem z instalacją
Solved5 months ago