Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago

Język napisów Xbox One

Witam

Chciałbym uzyskać jasną odpowiedź na pytanie od kogoś z EA, nie chcę bowiem zamawiać gry na darmo. Chodzi o język napisów, ALE mieszkam obecnie w Anglii, grać mam zamiar na konsoli XBOX ONE. I teraz pytanie brzmi następująco:

Czy kupująć Angielską wersję gry, będę miał możliwość zmiany języka napisów na polski? (czy to w opcjach gry czy tez pobranie paczki językowej z xbox store)

Jeśli tak to super, zamiawiam preorder natychmiast, jeśli nie, będę musiał poprosić kogoś z Polski o zakupienie i przywiezienie/wysłanie polskiej wersji gry, co byłoby troszeczkę kłopotliwe 🙂

7 Replies

• 1Guma's avatar
    1Guma
    Seasoned Ace
    9 years ago

Witaj,

Zajrzyj do sklepu Origin i zapoznaj się z językami gry dostępnymi dla Twojego regionu. 

Pozdrawiam,

Sebastian

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

Wszystko fajnie, ale jak zaznaczyłem, nie interesuje mnie wersja PC, lecz XBOX ONE 🙂 Stąd pytanie, ponieważ są rozbieżności jeśli chodzi o wersje językowe między platformami, tak z resztą było z poprzednimi ME jak dobrze pamiętam nawet.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

Dobra słuchajcie, dostałem potwierdzenie na angielskim forum, że będzie można dowolnie zmienić jezyk napisów na EN, FR, DE, IT, ES, RU, BR-PT i PL na każdej kopii gry na Xboxa one. Nie ma żadnego region locka, hurray ^^ Także jakby ktoś szukał to tutaj ma odpowiedź.

Pozdrawiam.

• 1Guma's avatar
    1Guma
    Seasoned Ace
    9 years ago

@Marethil poważnie? Mam nadzieję, że otrzymałeś tę odpowiedź od przedstawiciela firmy Electronic Arts.  

• 1Guma's avatar
    1Guma
    Seasoned Ace
    9 years ago

Dziękuję za tę informację i również pozdrawiam oraz życzę samych owocnych lotów w Andromedzie!

Sebastian Ryder, bez odbioru 😉 

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.485 PostsLatest Activity: 22 days ago