Forum Discussion
- 5 years ago
Chyba jest jakiś problem.
Przed chwilą zainstalowałem jakiś najnowszy patch z Origina (ponad 1,5GB), który niestety przywrócił mi w ME1 napisy i dubbing polski.
Zapuściłem naturalnie od razu skrypt, ale już ze 20 minut mi mieli i nie może skończyć. Czyżby metoda przestała działać? - 5 years ago
A przywrociles pliki z kopii?
- 5 years ago@Haniball243 Nie przywróciłem. Nie wiedziałem że trzeba. Ok, próbuję.
- 5 years ago
Poproszę jeszcze o pomoc jak to zrobić. Gdy klikam opcję "Otwórz kopię zapasową" otwierają mi się dwa okna z plikami. Jak rozumiem to są kopie zapasowe, ale gdzie należy je skopiować?
- 5 years ago
Chyba jednak to nic nie da, bo z tego co widzę to pliki w kopiach zapasowych są zapisane z datą sprzed kilkudziesięciu minut, czyli przy ostatniej próbie uruchomienia skryptu zapisało mi nowe pliki, a starych już nie mam. Tak więc chyba jedyna opcja to reinstalacja i powtórne użycie aplikacji.
- 5 years ago@Solo_Poland jak nie masz plików zapasowych to nie usuwaj gry, tylko usuń foldery Content i CookedPCConsole a następnie uruchom w Originie naprawianie gry. (pobierze od nowa tylko brakujące foldery)
- 5 years ago@II_Revan_PL_II Ok, próbuję.
- 5 years ago@Solo_Poland Ja też właśnie próbuję, bo popełniłem ten sam błąd co Ty i skończyłem w ogóle bez głosów w ME1. A te foldery to "tylko" 21GB do pobrania (zamiast 100)
- 5 years ago
U mnie grubo ponad 40GB. Ale zawsze to nie 100GB.
- 5 years ago@Solo_Poland Jak pobierzesz to będzie działać
- 5 years ago@II_Revan_PL_II U Ciebie zadziałało?
- 5 years ago
@Solo_Poland tak
Tu masz wersję kinową do ME2, bo aktualizacja "popsuła" też dwójkę:
[link został usunięty]
[Post edytowany ze względu na zawarte linki odnoszące się do zawartości do pobrania, która nie może być zweryfikowana.]
- 5 years ago
Nie macie żadnej godności i honoru?!? To po to dwóch użytkowników tego forum zrobiło raban i zainteresowało media tym niedorobieniem językowym byście teraz ingerowali w grę??? Nie można poczekać cierpliwie, w tym tygodniu EA wyda komunikat i powie że będzie Patch albo go nie będzie i wtedy róbcie narzędzia do zmiany a nie jak typowe barachło.
- 5 years ago@4thextro Nikt normalny nie będzie czekać na EA. Oryginalnej trylogii przez 10 lat nie ogarnęli na Originie.
- 5 years ago
Uruchomiłem grę, a tutaj Origin pobiera prawie 17GB aktualizacji. Coś czuję że za chwilę znowu stracę lokalizację kinową:
- 5 years ago@Solo_Poland Nie sądzę by był to patch, który umożliwia granie we wszystkie gry po angielsku z polskimi napisami. Napisz czy się mylę jak ci się zainstaluje aktualizacja. Jak Bioware i EA to naprawili tak szybko to tylko zyskają w oczach wszystkich.
- 5 years ago
Co gorsza aktualizacja jest obowiązkowa, więc nie wiem czy będzie można po niej zrobić lokalizację przy pomocy aplikacji.
- 5 years ago@4thextro Właśnie ściągam, ale idzie strasznie wolno, 3-4MB na sekundę, więc to potrwa.
- 5 years ago
I po kinowym spolszczeniu. Po poprawce nie ma dźwięku.Wszystko działa tylko nie słychać dźwięku Sprawdziłem na Origin i Steam. Nie wiem może to tylko mój przypadek. Dobrze jak by ktoś potwierdził.
- 5 years ago@morphisiusz Czyli dalej nie można grać "legalnie" po angielsku z polskimi napisami?
- 5 years ago@4thextro No nie do końca nie masz dźwięku w grze. Masz napisy po polsku ale brak dźwięku.Cokolwiek mówią to cisza.
- 5 years ago
A próbowałeś metody wykasowania folderów Content i CookedPCConsole a potem przywrócenia ich przez Origin? Po tym wczorajszym, małym patchu to pomagało.
- 5 years ago@Solo_Poland Nie nie próbowałem. Dzięki za radę.
- 5 years ago@morphisiusz U mnie to wczoraj zadziałało, możliwe że i dzisiaj zadziała.
- 5 years ago@morphisiusz Chodzi mi o wersję bez ingerencji. Jak ktoś ma taką zainstalowaną i nie grzebał w plikach niech da znać czy naprawili babola z językiem.
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved3 months ago