Forum Discussion
5 years ago
@Solo_PolandNie żartuje moderatorowi nie spodobało się. I nadal nie mam dźwięku.:C. Zwykła wersja dubbingowa chodzi bez problemu.Jak zainstaluje kinową wersje to są napisy ale nie ma dźwięku angielskiego. Zwykła cisza. Możecie sprawdzić u siebie czy wersje kinowa działa z ostatnim patchem? Nie mogę zmusić wersje Origin do kinowej wersji gry. Wersja na Steam działa po ponownym zainstalowaniu gry. Całkowicie usunąłem i na czystej wersji zainstalowałem i działa. Na Origin nie działa.
5 years ago
@morphisiusz U mnie zadziałało wykasowanie tych dwóch folderów, naprawienie ich przez Origin i ponowne uruchomienie aplikacji lokalizacyjnej. Na razie wszystko działa bez zarzutu.
- 5 years ago@Solo_Poland to trochę mi ulżyło, bo już obawiałem się, że EA zamiast naprawić problem to zablokowało fanowskie rozwiązanie
- 5 years ago@II_Revan_PL_II No ale to wciąż jest rozwiązanie połowiczne, bo nie wiem czy po takiej operacji ciągle mam to wszystko co dał mi najnowszy patch. A chciałbym to mieć, np. poprawione tekstury. Byłoby najlepiej gdyby autor aplikacji poprawił ją tak żeby działała z nowym patchem.
- 5 years ago@Solo_Poland U mnie nie zadziałało. Spróbuje odinstalować i zainstalować na innej partycji grę.Bo na Steam tak jak opisałeś to zadziałało.