Forum Discussion

Collector_Minds's avatar
8 years ago
Solved

Mass Effect Andromeda Deluxe Edition problem - spacja

Witam,

kupiłem sobie na tej promocji MEA w wersji Deluxe, gra się zainstalowała, pobrałem od razu wszelkie dostępne mi dlc/dodatki - przy uruchomieniu jeszcze jakąś aktualizację przeprowadził, ale mniejsza.. Uruchamiam grę, pokazuje się ekran startowy z napisem "(...) Naciśnij spację" i naciskam ze 30 razy, raz wolniej, raz słabiej lub mocniej... po prostu zero reakcji... ale alt+F4 działa idealnie!

Włączę grę z podłączonym padem i o dziwo działa, klik "A" i jestem w menu. Klawiatura w menu też nie działa.

Wyłączyłem nakładkę gry, usunąłem plik masseffectandromeda.exe (bo wyczytałem że to pomoże) i zrobiłem naprawę. Nic nie pomogło.

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    8 years ago

Zajrzyj także do TEGO tematu. Być może jeden z programów działających w tle powoduje ten błąd tak jak podany w temacie Teamviewer. Dla pewności dodaj także grę oraz Origin do wyjątków w swoim antywirusie.

5 Replies

• Hej,

Przeglądając angielskie forum znalazłem informację, że odpowiednie ustawienie profilu gamingowego dla karty graficznej może rozwiązać problem. 🙂

Zajrzyj do TEGO tematu i wykonaj zaproponowane tam kroki dla swojej gry.

• Dam znać gdy ponownie grę zainstaluję. Wywaliłem ją jeszcze raz, wszystko czyszcząc. Może się uda.
  • Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

Zajrzyj także do TEGO tematu. Być może jeden z programów działających w tle powoduje ten błąd tak jak podany w temacie Teamviewer. Dla pewności dodaj także grę oraz Origin do wyjątków w swoim antywirusie.

• Dzięki wielkie, nie wpadłbym na to. Faktycznie, miałem włączony teamwiever i po wyłączeniu zadziałało. Dzięki Ci wielkie, jestem zobowiązany

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.485 PostsLatest Activity: 30 days ago