Forum Discussion
Walczyłem przez dwa dni z tym...niestety zmiana w rejestrze nic nie pomogła,panel nvidia sie nie zmienił..Co ciekawe gra ruszyła gdy podłączyłem laptop do tv led poprzez hdmi. Chyba jedynym rozwiązaniem jest odinstalowanie sterowników i metodą chybił-trafił szukanie nowych..pomysłów juz nie mam
Czekam na pomoc w dalszym ciągu..
- MattiuDefo8 years agoHero+
Problem,związany z brakiem opcji w panelu nvidia, może być spowodowany,przez grafikę od intela ,tak jak na tej stronie podaj dokładne parametry komputera.
Podłącz laptopa do TV przez HDMI wtedy opcje,w panelu nvidia powinny się pojawić.
- Anonymous8 years ago
Mój sprzęt:Lenovo Y-70 Touch, Intel Core i7 (4710HQ), grafika Ge Force GTX 860m + Intel HD 4600, 8GB RAM. Po podłączeniu to do tv poprzez HDMI w panelu Nvidia nic sie nie zmienia,nie przybywa nowych opcji. Moj aktualny sterownik to 390.77.
Hmm no to jest problem, gdyby ten panel działał wtedy by się sprawdziło czy zadziała, na ten moment jedynie proponuję format systemu,był już taki problem na forum i jedyną opcją był właśnie format.Jest jeszcze jedna opcja, musisz wejść w tryb awaryjny usunąć i zainstalować sterowniki do grafiki w tym trybie, jeśli nadal nie będzie nic działać, wtedy pozostaje tylko format systemu.
- Anonymous8 years ago
Format nic nie zmienił-może trzeba wgrać odpowiednia wersje panelu nvidia? mozę ktos zasugerować wersje panelu z dodatkowymi ustawieniami?
Witam ponownie, z tego co wyczytałem nie w wszystkich laptopach te opcję są dostępne, na niektórych płytach głównych, w których BIOS nie wspiera zaawansowanych opcji, dostępne będą wyłącznie podstawowe ustawienia.Możesz spróbować pobrać sterowniki od producenta laptopa uprzednio usuwając te od Nvidia.
Jeszcze możesz sprawdzić zewnętrzne programy, które mogą posiadać te opcję lecz nie koniecznie NVIDIA-Inspector.
Dodatkowo polecam obejrzeć ten filmik Brak opcji w panelu Nvidia. aktualizacja BIOS powinna pomóc ale jest to dość ryzykowne.
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved3 months ago- 6 months ago