Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago

Mass Effect Andromeda language PL

Witam Mam tego typu problem zakupiłem EA Access by przetestować Andromede (mieszkam w UK) pobrałem cała gre w opcjach Origin mam wszedzie wybrany jezyk PL niestety po uruchomieniu gry wyświetla mi że grać moge tylko w językach : Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Français (FR), Italiano. Pytanie brzmi jak ustawić Polskie napisy bo ani tego nie mam w opcjach origin ani w samej grze ...

27 Replies

• Niestety Polacy mieszkajacy za granica do ktorych grona naleze zostali potraktowani przez EA po macoszemu. Mieszkajac w USA i znajac angielski w stopniu powiedzny podstawowym (zawyzona ta moja ocena) za zadne skarby nie wydam pieniedzy na gierke RPG w ktora nie moge popykac w ojczystym jezyku. Szkoda na taka gre kasy, czasu i nerwow. Mam nadzieje ze EA pojdzie po rozum do glowy i ulatwi zycie wielu (sporo nas wszakze jest) emigrantow. Chyba ze na kasie im nie zalezy.

• Ja już zrezygnowałem z preordera i dałem osobistego bana dla EA. Nic więcej od nich nie kupię choćby mnie mieli żywym ogniem przypalać! Grę w wersji jaka chce mogę zdobyć na dwa sposoby jechać do innego kraju i kupić wersje pudełkową lub użyć VPS i skorzystać z Origina ale każda z tych opcji może wiązać się z banem mojego konta bo to wbrew regulaminowi by mieć kopię gry przypisaną do innego kraju niż ten w którym aktualnie przebywam! Paranoja! Albo nie paranoja... Chorobliwa chytrość na pieniądze. Bo nie daj Boże by EA straciło pół dolara... Szkoda mi tylko przy tym BioWare ale cóż...
  • 1Guma's avatar
    1Guma
    Seasoned Ace
    9 years ago

@Mandrivan jakby co gracz, który kupił grę w Polsce mógł grać wczoraj w Hong Kongu 😉

Nie zrażaj się proszę tak bardzo do "elektroników". Przecież zawsze istnieje opcja skopiowania polskich plików i nadpisania angielskich lub na odwrót. Trzeba tylko wiedzieć jak i przy tym wyłączyć aktualizacje gier Origin. 

Nie złamiesz przy tym regulaminu. Grę kupiłeś w swoim regionie. 

Pozdrawiam,

Sebastian

• Gdy zamawiam pizze z podwójnym salami to oczekuje podwójnego salami a nie pizzy z ananasem i komunikatu po fakcie że tylko taka jest dostępna w moim kraju...
  • 1Guma's avatar
    1Guma
    Seasoned Ace
    9 years ago

@Mandrivan gdy coś zamawiasz sprawdzasz szczegóły tego produktu. Tak? 

Są oczywiście wyjątki. Jeżeli kupujesz coś systematycznie nie zerkasz już na cenę itd. Tylko, że tutaj porównywać pizze do gry komputerowej, przedsięwzięcia na skalę światową przy której tworzeniu brały setki osób to troszkę niewłaściwe/niegrzeczne. 

Origin zawsze informuje o dostępnych językach. Jest jak jest. Mam nadzieję, że za parę lat odwiedzisz swoją ojczyznę i rozpoczniesz swoje przygody jako pionier misji Andromeda 🙂

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.485 PostsLatest Activity: 5 years ago