Forum Discussion
Produkt: Mass Effect Andromeda
Platforma:PC
Jaką edycję gry posiadasz? Edycja Standardowa
Wersja pudełkowa czy Cyfrowa?
Opisz pokrótce napotkany błąd: Wyskakuje mi błąd dotyczący DirectXa. Gra przerywa się w różnych momentach, najczęściej zaraz po animacjach. Sytuacja nasiliła się zwłaszcza po patchu 1.05.
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
Wybierz swój region
Uruchom www.speedtest.net/pl Start - tester łącza i zamieść swoje wyniki: Pobieranie i Przesyłanie.
Jak nazywa się Twój dostawca internetu?
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? U mnie problem pojawia się w różnych momentach, często po animacjach, zdarza się, że nawet w momentach zwykłego poruszania postacią.
Podaj model (nazwę) swojej karty graficznej - AMD/Nvidia NVIDIA GeForce GTX 950M
Podaj ilość pamięci RAM w GB. 8GB
Wyskakuje mi błąd dotyczący DirectXa. Gra przerywa się w różnych momentach, najczęściej zaraz po animacjach. Czarny ekran, okno błędu i nic nie mogę zrobić. Sytuacja nasiliła się zwłaszcza po patchu 1.05.
Gram na laptopie, mam 8 GB pamięci RAM, karta graficzna - NVIDIA GeForce GTX 950M
- Anonymous9 years ago
U mnie wywala w każdej grze online. Nie da się grać. Tak EA traci klientów. Też crash DirectX. Jak w załączniku.
- EA_Ataashi9 years ago
EA Staff (Retired)
Cześć @SunnyEyes00 @woltyzer
Pozwoliłam sobie scalić Wasze wypowiedzi z tym wątkiem. Bardzo prosiłabym, abyście spróbowali wykonać opisane przeze mnie powyżej kroki - w ostateczności zalecam założenie sprawy na stronie EA Help wraz z załączonymi raportami MSInfo oraz DxDiag.
Pozdrawiam!
- 8 years ago
Temat pewno wałkowany natomiast u mnie wywala problem tego typu, w załączniku przesyłam screen
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 months ago
Problem z instalacją
Solved5 months ago