Forum Discussion
Aktualnie posiadam po 12GB pamięci wirtualnej na każdym z 3 dysków. Próbowałem zmieniać jej wielkość samodzielnie jak i ustawiając opcję "Rozmiar kontrolowany przez system" tak jak w podanym temacie ale niestety to również nie przyniosło oczekiwanych rezultatów. ☹️
Przed chwilą zaktualizowałem system operacyjny z Windows 7 do Windows 10, żeby uzyskać dostęp do DirectX 12 ale nic to nie zmieniło...
/Teraz gra wyłącza się tuż po pojawieniu się czarnego ekranu z logiem BioWare'u bez żadnego komunikatu...
- EA_Ataashi9 years ago
EA Staff (Retired)
Przykro mi, że nadal borykasz się z problemem z uruchomieniem gry ☹️
Z uwagi na to, że wykonałeś już ze mną kilka kroków, które niestety nie poprawiły sytuacji, bardzo prosiłabym abyś skierował sprawę do naszego centrum pomocy technicznej. Absolutnie nie chcę odbijać tutaj piłeczki, jednak nasi doradcy będą mogli poprosić Cię o przesłanie raportu DXDiag oraz MSInfo (czego ja na forum zrobić nie mogę, z uwagi na informacje o Twoim sprzęcie zawarte w MSInfo).
Raporty te będą bardzo wartościowe dla naszych techników i mam nadzieję, że pomogą w rozwiązaniu sprawy.
Aby zaoszczędzić na czasie, polecam poprosić o kontakt poprzez stronę EA Help. Będziesz mógł w opisie od razu wspomnieć o krokach, które już wykonałeś oraz dodać pliki do sprawy.
Trzymam mocno kciuki, aby w ten sposób udało się ustalić przyczynę problemu i sprawić, abyś jak najszybciej wrócił do gry 🤞
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 months ago
Problem z instalacją
Solved5 months ago