Forum Discussion

ensukara's avatar
9 years ago

Mass Effect Andromeda przeniesienie Save/import

Witam.

Mam pytanie czy da się przenieść postać z konsoli xo na pc, bo zastanawiam się nad zakupem wersji pc, lecz grałem wcześniej na xo. Moja postać jest niby wyeksportowana do tej jakiejś usługi co mogę znajomemu czy jakoś tak przesłać ją w jakimś linku i mam pytanie czy ta usługa działa też na pc?

3 Replies

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

Cześć @ensukara

Podejrzewam, że mówisz o stronie Mass Effect Archives? Niestety służy ona jedynie do dzielenia się wizerunkiem głównego bohatera, tak by inni gracze mogli również zagrać Twoim Ryderem. Niestety strona ta nie ma nic wspólnego z przechowywaniem zapisów stanów gry.

Dlatego obawiam się, że na ten moment nie ma sposobu, aby przenieść Twoją postać wraz z całą historią z Xboxa One na PC tak, by kontynuować rozgrywkę na innej platformie ☹️

Pozdrawiam!

• CRCx32's avatar
    CRCx32
    4 years ago
    @EA_Ataashi Dzień dobry. A ten moment jeszcze nie pojawił się sposób przeniesienia postaci i progresu w grze Xbox na PC?
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @CRCx32 

Przykro mi, ale obawiam się, że nie ma takiej możliwości. 

Z racji tego, że ostatni komentarz został udzielony w tym wątku 5 lat temu i mając na uwadze zasady forum - zamknę go. 

Featured Places

Node avatar for Mass Effect Dyskusja o serii

Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 2 months ago
486 Posts