Forum Discussion
Witaj @JediRaiderRafael
Przykro mi słyszeć o Twoich problemach z grą Mass Effect Andromeda ☹️ Rozumiem, że problem pojawił się po ostatniej aktualizacji naszej platformy i obecnie korzystasz z Origina w wersji 10.5.2.49155 - 0? Możesz to sprawdzić poprzez wybranie Pomoc -> O programie.
Niestety na początku muszę poinformować, że nie będziemy w stanie odzyskać zapisów gry przechowywanych w chmurze. Zwyczajnie nie mamy takiej opcji. Jednak wszelkie zapisy z MEA (jak to zwykle bywa z grami od Bioware) powinny znajdować się w Twoich dokumentach w folderze BioWare -> Mass Effect Andromeda -> Save
Natomiast jeśli chodzi o wszelakie problemy z Origin, polecam zapoznać się z poniższym wątkiem:
Szczególnie zachęcam do wykonania trzeciego kroku albo czystej reinstalacji programu.
Pozdrawiam!
mam bardzo podobny problem, lecz wyskoczył mi ten błąd dopiero po pobraniu dodatków do ME, zapisywałam savy na komputerze lecz teraz gdy po wciśnięciu tych spacji nie było opcji wrócenia do rozgrywki zaczęłam szukać folderu SAVE lecz w plikach gry takiego nie ma. Co z tym mogę zrobić ?