Forum Discussion

biala_jaskolka's avatar
biala_jaskolka
Seasoned Novice
5 months ago

Mass Effect Andromeda

Cześć, wczoraj po bardzo długim czasie chciałam zagrać w Mass Effect Andromeda jednak gra mimo, że znajduje się w mojej bibliotece i mam przegranych ponad 900 godzin to wyskakuje mi komunikat, że gra została usunięta. Próbowałam rozwiązać problem z konsultantem, ale kroki, które podpowiadał były też na forum, więc zrobiłam drugi raz to samo, a nie udało mi się tego naprawić. Teraz nawet jak zakładam sprawę to nikt nie reaguje na mój problem, nie wiem kiedy znów, będę miała wolny weekend, żeby móc pograć, a już zwątpiłam, że mój problem zostanie rozwiązany.

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

biala_jaskolka Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji - jeśli udało Ci się rozwiązać problem, możesz podzielić się z naszą społecznością tymi krokami.  

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

A czy jest możliwe, że na tym samym koncie masz aktywną inną wersję tej samej gry (np. pochodzącą z EA Play). Czy zawarty w pierwszym poście komunikat pojawia się także dla innych gier na Twoim koncie?

• biala_jaskolka's avatar
    biala_jaskolka
    Seasoned Novice
    5 months ago

Kupiłam wersję pudełkową. Tak, wielokrotnie czyściłam pamięć podręczną aplikacji EA app. 

• Dzień dobry, nie mogę pobrać gry Mass Effect Andromeda, gra przestaje się pobierać od razu po rozpoczęciu pobierania i wyskakuje komunikat, że gra została usunięta. Straciłam cały weekend na próbę zainstalowania, konsultant na czacie nie pomógł. Nie wiem co mam w takiej sytuacji zrobić. Założyłam kolejną sprawę, ale nikt mi nie pomógł. 

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.485 PostsLatest Activity: 17 days ago