Forum Discussion

SilentShy's avatar
2 years ago

Mass Effect: Edycja legendarna DLC Polskie napisy

Witam, mam pytanie związane z Polskimi napisami do DLCków - Pinnacle Station, Przybycie i kryjówka handlarza cieni.

Czy są Polskie napisy do tych dodatków?

Czy Pinnacle Station jest dodany do edycji legendarnej?

szukałem informacji w internecie, ale posty są z 2021 roku, wiec ciężko stwierdzić czy coś się zmieniło.

Dziękuje za pomoc 🙂

3 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @SilentShy Niestety Pinnacle Station nie jest dostępny w edycji Mass Effect: Legendary Edition.

W oryginale, spolszczenie (dubbing) obejmuje jedynie podstawową wersję gry bez dodatków.

Pierwsza i druga gra serii Mass Effect zostały w Polsce wydane z dubbingiem, a trzecia z napisami.

• Hej Pulsar, jest dostępny mod, który dodaje Pinnacle Station. Nawet jest zrobione tłumaczenie od ludzi z GrajPoPolsku. Tylko, że do Części pierwszej. Nawet ktoś się pytał w komentarzu o dodanie go do Edycji Legendarnej, ale to było w roku 2021. Fajnie byłoby jakby dało się pociągnąć ten temat dalej 😉

"Cześć, czy są jakieś plany aktualizacji spolszczenia tego DLC tak by dało się je zainstalować do Mass Effect Legendary Edition?"

[Edytowano]

"

W oryginale, spolszczenie (dubbing) obejmuje jedynie podstawową wersję gry bez dodatków.

Pierwsza i druga gra serii Mass Effect zostały w Polsce wydane z dubbingiem, a trzecia z napisami."

Chodziło mi o Polskie napisy w tych dodatkach. Czyli są PL?

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @SilentShy 

Musiałem edytować linki ponieważ mody nie są oficjalnie wydane prze EA. 😉

Niestety, nie mamy też żadnych informacji na temat potencjalnego rozszeżenia gry Legenndtary Edition o dodatki. Studio zajmujące się tą edycją potwierdziło oficjalnie, że niestety umieszczenie ich w tej wersji było niemożliwe. 

Same dodatki, poza edycją LE gry posiadają angielskie napisy i dialogi.

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.485 PostsLatest Activity: 2 days ago