Forum Discussion

Varxadar's avatar
7 years ago
Solved

Mass Effect kod rejestracyjny

Witam! Niedawno postanowiłem zagrać w Mass Effect Edycje Rozszerzoną od CDProjekt. Grę postanowiłem zainstalować po angielsku aby zagrać z modyfikacjami, zainstalowałem jeszcz oficjalny patch 1.02 po którym gra zaczyna mnie pytać o kod rejestracyjny. Próbowałem wpisać klucz seryjny i klucz rejestracji elektronicznej znajdujący się w pudełku ale nic a nic nie zaakceptowało. Nie wiem co zrobić. Potrzebuje pilnej pomocy 😢

• Hej @Varxadar

Z Twojego opisu wynika, że posiadasz grę ze starej dystrybucji. 

Spoiler

Jeśli klucz, który jest w pudełku nie może być również aktywowany w Origin, sugerowałbym abyś skontaktował się z nami telefoniczne. Nie mogę jednak zagwarantować, że nawet przy bezpośrednim kontakcie z nami Twój problem zostanie rozwiązany. 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @Varxadar

Z Twojego opisu wynika, że posiadasz grę ze starej dystrybucji. 

Spoiler

Jeśli klucz, który jest w pudełku nie może być również aktywowany w Origin, sugerowałbym abyś skontaktował się z nami telefoniczne. Nie mogę jednak zagwarantować, że nawet przy bezpośrednim kontakcie z nami Twój problem zostanie rozwiązany. 

Featured Places

Node avatar for Mass Effect Dyskusja o serii

Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 2 months ago
486 Posts