Forum Discussion
W tej chwili nie jest mi wiadomo nic na temat promocji, lub zniżek dla posiadaczy oryginalnej trylogii gry. Jeśli w przyszłości pojawią się jakiekolwiek na pewno dam Wam znać 🙂
- 5 years ago
U.... prawdziwie korporacyjna odpowiedź.
- 5 years ago@Trejan Tjaaa, nie licz na cokolwiek od EA. Najpierw niech oni naprawią połączenie z Siecią Cerberusa w ME2, bo ludzie grać nie mogą w DLC, na które wydali sporo kasy.
- Pinatu5 years agoRising NoviceDzięki za odpowiedź i miejmy nadzieję że firma poważnie pomyśli nad tą sprawą. Już nie mówię że dla każdego posiadacza gry Mass Effect, ale dla tych którzy posiadają wszystko i wydali na to sporo pieniędzy powinno być coś co zachęci do ponownego zakupu tego co tak naprawdę już posiadają. A że nie będzie żadnego kontentu dodatkowego, ba nawet mniej niż posiadam bo nie będzie "Pinnacle Station", a tylko przeróbki techniczne i graficzne to naprawdę ponad 250 zł jest nieco przesadzoną kwotą która obecnie skutecznie zatrzymuje moją chęć złożenia preordera.
- 5 years ago
Mam całą serię ze wszystkimi dodatkami i.... teraz czuję się jak największy frajer. Przecież jeśli EA dałoby nową wersje po preferencyjnej cenie dla takich klientów jak ja, nic by nie straciło. Naszymi wcześniejszymi zakupami to my sfinansowaliśmy ich dostatnie życie i możliwość wydania nowej edycji na której zarobią ponownie. Uczciwe jest jeśli nowe pokolenie zakupi ją jako nowy tytuł, ale posiadacze starej wersji którzy są traktowani jak nowi klienci? I jeszcze ten bełkot marketingowy że to dla wiernych graczy taki gest za 270 zł. Żeby tam coś było więcej! Grafika - ok, jest nowa. Zawartość - będzie mniej, nie będzie wszystkich DLC! Wersja językowa - będzie mniej! Coś extra - nic mi nie wiadomo żeby coś dodali ekstra. Ja się czuję trochę oszukany. To jest złe podejście do fanów i wiernych graczy. Szkoda. Kupie oczywiście ale na promocjach za jakis rok po premierze, przynajmniej tak się nastawiam na dzisiaj.
- 5 years ago
A AE coś robi w tym kierunku? Chyba nie, inaczej już by była jakaś propozycja. Słabo...