Forum Discussion
4 years ago
Co nieco się w własnym zakresie dowiedziałem i generalnie, raczej będziemy skazani na dubbing lub pełna angielska wersję. Super sprawa.
4 years ago
@iTranqui A wiadomo czy będzie można na PC ustawić pełną angielską wersję językową (audio i napisy) dla ME1/2 (pre-order na Steam, chociaż to chyba nie ma znaczenia, bo pisze, że i tak trzeba się logować do Origin będzie)? Chciałbym uniknąć tego polskiego dubbingu i grać w całą serię po angielsku.
- 4 years ago
Jako, że ea Polska ma nas w poważaniu, na pomoc przybyło ea jedyne słuszne i tutaj proszę macie odpowiedz.
- 4 years ago@iTranqui Wynika z tego, że tylko nie można mieszać wersji (czyli np. eng audio i pl napisy), ale w takim razie nie ma problemu żeby grać full po angielsku? Steam wyświetla pełną listę języków, tylko jeśli i tak wymaga autoryzacji przez Origin, to czy w ogóle będzie mieć opcję aby we właściwościach zmienić język. Na stronie Origin pojawia się też English (US) w obsługiwanych językach obok polskiego i rosyjskiego, ale nie jest wyjaśnione czy ten "English US" to tylko dla ME3, który nigdy nie miał dubbingu (nie wyjaśnia też czy ME1 i 2 nie wymusza grania z polskim dubbingiem).
BTW: Również rozmawiałem z US supportem EA na chacie, lecz otrzymałem jedynie lakoniczną informację aby sprawdzić listę obsługiwanych języków.- 4 years ago
Ea na czacie chociaz w ogole odpowiada, w przeciwieństwie do ea polska.
Generalnie na PC macie szczęście i możliwość grania w pełni po angielsku, my konsolowcy wyboru nie mamy ☹️
About Mass Effect Dyskusja o serii
Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.479 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent Discussions
- 2 days ago
- 10 days ago