Forum Discussion
BTW: Również rozmawiałem z US supportem EA na chacie, lecz otrzymałem jedynie lakoniczną informację aby sprawdzić listę obsługiwanych języków.
Ea na czacie chociaz w ogole odpowiada, w przeciwieństwie do ea polska.
Generalnie na PC macie szczęście i możliwość grania w pełni po angielsku, my konsolowcy wyboru nie mamy ☹️
- 4 years ago
Steamowe wersję gier z origina zawsze pozwalały na wybór języka wbrew blokadzie regionalnej origina 🙂
- 4 years ago
Ciekawe czy będzie jakieś obejście na PC aby grać z angielskim dubbingiem i napisami polskimi.
Na gry-online piszą że ponoć można wybrać język ale niestety nie da się osobno ustawić napisów i audio ☹️ trzeba będzie więc kombinowac żeby ustawić audio eng i napisy pl
- 4 years ago
Wiadomo jak bedzie rozwiązana sprawa dodatków do drugiej części które oryginalnie nie miały polskiej premiery? Czy będą miały chociaż polskie napisy?
- 4 years ago@Marcinek88ck Logika EA Polska to: zapłaćcie 260 zł, a może się dowiecie co i jak.
- Pawlo3044 years agoSeasoned Adventurer
@PanamaBlue1983PL Według tego co EA pisze to ME2 ma mieć "niepełny" dubbing [Mass Effect 2 is missing some voiceover in Polish that we were unable to restore]
ale całość ma mieć napisy - 4 years ago@iTranqui Niestety ☹️ ja się zastanawiam czy nie anulować preordera, nie lubię być zmuszany do grania z polskim dubbingiem który wybija z klimatu
- 4 years ago@Pawlo304 Jesteś pewny że dlc będą mieć pl napisy? Bo niektórzy pisze ze nie ☹️ za dużo niedomówień jest a EA zamiast wydać prosty, jasny komunikat to milczy jak zaklęte
- 4 years ago
Sprawdzi się komiks Genesis na początku drugiej części. Jak on będzie spolszczony do prawdopodobie też reszta.
- 4 years ago@PanamaBlue1983PL Na PC ogarniemy temat myślę i ręcznie wymusimy zmianę pl dubbingu na eng 🙂
- 4 years ago
A ja dopóki nie dadzą możliwości swobodnego wyboru języka. A wiec i ustawienia opcji angielski dubbing i polskie napisy. Mass Effect Legendary Edition nie kupie.
Z drugiej strony uważam że liczenie sobie 270 zł za odświeżoną grę gruba przesadą. Szczególnie nie jest to uczciwe w stosunku do osób które maja już cała trylogię ze wszystkimi dodatkami czasami na paru już platformach...
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
- 10 days ago