Forum Discussion
@EA_Cekiel Nie no to są jakieś jaja :D przecież nikt nie pyta o to czy będzie polska wersja językowa ale o to czy będzie można swobodnie przełączyć np dubbing na angielski a zostawić sobie tylko polskie napisy, lol xD
Śmiech przez łzy ale jak rozumiem nie możecie udzielać takich info.
Ja póki co wstrzymałem swój preorder do czasu wyjaśnienia sprawy lub ewentualnie do potwierdzenia czy będzie możliwość ręcznego wymuszenia zmiany dubbingu tak jak to było np w Mass Effect 2 jeśli chodzi o PC
[Post edytowany z powodu wyrazu niecenzuralnego.]
Jeżeli chodzi o język to wszystkie oficjalne informacje, jakimi dysponujemy na tę chwilę.
Mogę tylko powiedzieć, że będzie podobnie jak w serii oryginalnej.
- 5 years ago
I to jest właśnie problem że będzie podobnie jak w oryginale - bo tam wszystko było nie tak w kwestiach językowych. Naprawdę liczyłem że to zostanie naprawione w LE.
Widzę jednak że nic nie zostało zrobione, a skoro w oryginale były problemy ze zmianą języka i 2 DLC z ME2 były niespolszczone - zakładam że nadal tak jest.
- 5 years ago@EA_Cekiel Czyli z tego wynika, że nasze wydanie jest niekompletne i to jest fer za 288zl? Fani byli w stanie ogarnąć ten bajzel, a ea nie jest? Tu nie chodzi o to, że to sprawia jakieś problemy skoro są gotowe fanowskie rozwiązania, tu chodzi tylko i wyłącznie o lenistwo, pytanie czy ea polska czy w ogóle ea?
- 5 years ago
A wystarczyło by Mac Walters nie kłamał w lutym odnośnie wsparcia modów.
Mielibyście edycję nie Legendarną ale Ponadczasową, ale po co.
- 5 years ago@stekaitracid Rozwiązanie obecnie jest chyba tylko jedno, nie kupować i zagłosować portfelem.
- 5 years ago
A to ja mam pytanie dość istotne ...
Pudełko (wersja PS4) jak byk posiada informacje o wersji kinowej spolszczenia.
Na froncie na znaczku PL jest tylko informacja o napisach. Z tyłu pudełka jest za to że dialogi są po angielsku a napisy po polsku. Tak więc informacje z pudełka przeczą stanowi faktycznemu.
Mało... Większość sklepów np. Media Expert tak samo mają w opisie że spolszczenie jest kinowe. Tak więc nawet EA nie wiedziało chyba co będą sprzedawać 😂😂😂
A tak na poważnie... Czy to naprawę tak ciężki temat aby wprowadzić opcje zmiany języka dialogów na angielski i pozostawienie polskich napisów? To chyba nie jest wybitnie trudne zadanie.
- 5 years ago
EA Polska dalej milczy. 2021 rok i nic się w tej sprawie nie zmieniło. Microsoft w 2007 roku wydaje pierwszego Mass Effect na Xbox360, pełny polski dubbing i pełna możliwość zmiany języka na angielski dubbing i polskie napisy. 14 lat później EA ani jednej rzeczy nie potrafi zrobić dobrze, Ani to pełny polski dubbing, ani to pełne polskie napisy, a o możliwości zmiany do swoich preferencji nie ma co wspominać. A EA POLSKA MILCZY. Dziękujęmy EA Polska za dbanie o swoich rodaków.
- 5 years ago
Właśnie, jakie jest stanowisko EA Polska? Przecież tutaj nawet niczego nie trzeba dodawać ani modyfikować, wystarczy dodać 1 (słownie: JEDEN) suwak do zmiany napisów! Wszystko jest gotowe, dlaczego nikt z EA Polska nie prowadzi rozmów z EA?! Płacimy pełną cenę a mamy najbardziej niedbale zrobioną wersję językową na świecie!
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved2 months ago- 5 months ago