Forum Discussion
5 years ago
Dokładnie jak @iTranqui wspominał - pliki są i mają zawartość. Udało mi się wyeksportować je do xml i przejrzeć.
5 years ago
@kurzi5_pl Macie wersję przez steama? Gdyż u mnie osobiście jest pusty folder a steam podaje zerowy rozmiar folderu wieć nic nie mogę podejrzeć.
A co do odpowiedzi EA Managera i ogólnej sytuacji to zawiodłem się bardzo, w czasach kiedy jest to teraz normą by można było sobie ustawić język głosowy np. Fallen Order tak tutaj to jakieś totalne nieporozumienie. Szkoda gadać, dobrze że chociaż są fani których to faktycznie obchodzi, nie ma co liczyć na korporacje.
A co do odpowiedzi EA Managera i ogólnej sytuacji to zawiodłem się bardzo, w czasach kiedy jest to teraz normą by można było sobie ustawić język głosowy np. Fallen Order tak tutaj to jakieś totalne nieporozumienie. Szkoda gadać, dobrze że chociaż są fani których to faktycznie obchodzi, nie ma co liczyć na korporacje.
About Mass Effect Dyskusja o serii
Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.486 PostsLatest Activity: 2 months ago
Recent Discussions
- 2 months ago
Problem z instalacją
Solved5 months ago