Forum Discussion
A ja na serio nie oczekiwałem wiele, nawet nie chciałem żeby to był REMAKE. Remaster jest wystarczający... Wszystkie części , wszystkie dlc, angielskie audio, polskie napisy - zestaw idealny. No ale niestety, EA i EA Polska wiedzą lepiej czego chcą gracze. Już pominę co zrobiło Sony gdy wyszła odświeżona Trylogia Uncharted. Pierwsze Uncharted w 2007 wyszło na ps3 bez polskich napisów nawet, a w 2015 przy wydaniu trylogii na PS4, dodano polskie napisy i polski dubbing!!! do pierwszej części. Można? Da się? A jasne, że się da, i jeszcze człowiek mógł wybrać czy grać po angielsku z napisami pl czy po polsku. A EA i EA Polska nie ogarnia, a Community Manager tutaj jest no bo jest... I tylko tyle od niego można oczekiwać, "bycia".
Pracowałem niedawno dla dużego korpo jako "manager" i szczerze Ci powiem że nie miałem żadnej mocy sprawczej. Ładnie wyglądałem, pojawiałem się jak była potrzeba, drygowałem swoim team'em ale realnie nie miałem nic do powiedzenia - więc community managera też bym o nic nie obwiniał bo on raczej nic zrobić nie może, nawet jeśli ma ku temu chęci.
Tutaj była decyzja by zrobić ten remaster jak najtańszym kosztem i stąd jest co jest. Będzie dobrze jeśli się okaże że ten spolszczenia do DLC ME2 działają, a jak jeszcze jakimś patchem naprawią te problemy z miksowaniem audio/subtitles to będzie wręcz rewelacyjnie.
- 5 years ago
jak jeszcze jakimś patchem naprawią te problemy z miksowaniem audio/subtitles to będzie wręcz rewelacyjnie.
W przypadku EA na nic takiego bym niestety nie liczył. Ale jeśli jakimś cudem się to pojawi to z chęcią uderzę się w pierś i przeproszę. 😉
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved2 months ago- 5 months ago