Forum Discussion
Dziękujemy Wszystkim za cierpliwość na publikacje oficjalnych informacji.
Możecie znaleźć je w tym artykule.
Mam nadzieję, że on rozwieje Wasze wątpliwości. 🙌
Czy można to zgłaszać jako zwykłe oszustwo? Bo nijak nie mamy możliwości by zagrać z angielskimi głosami i polskimi napisami. EA Polska ruszcie się coś.
- 5 years ago
Niby napisy są w całej dwójce, ciekawe...
- 5 years ago
Jak dla mnie takie pudełko z taką zawartością powinno od razu wrócić do sklepu. Miałem kupić sobie pre-ordera na Originie ale po komentarzach chyba sobie odpuszczę. Poczekam, aż stanieje i ktoś znajdzie sposób na ręczną zmianę w plikach. Bo takie coś to jest po prostu skandaliczne podejście ze strony EA. Nie będę grać z dubbingiem na siłę. Najwyżej kupię i zobaczę jak to wygląda ze zmianą języka a potem zrobię refund i w przyczynie napiszę co o nich myślę.
Nie szanują mnie jako gracza (klienta) to nie dostaną moich pieniędzy. Tak trudno zrobić wersję angielską z polskimi napisami a dubbing opcjonalny dla tych co chcą?
Miała być Edycja Legendarna a wyszła Edycja Absurdalna.
- 5 years ago
@lukitram_PLzawsze można pójść w EA Play Pro -> 60zł zamiast 270 i masz miesiąc na ogranie trylogii. Pieniądze mniejsze, czasu wystarczy i jak przyjdzie co do czego to save i tak zostaje u ciebie :D
EDIT:
W przypadku ME2 robiło się manewr taki, że szukało się pliku sku.ini i tam zmieniało wartość dla parametrów VOLanguage i TextLanguage na INT(ernational) a następnie robiło podmiankę nazw plików *.tlk. W przypadku Legendary Edition widzę potencjał na modyfikację w rejestrze w okolicach gałęzi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\BioWare - jest tam wartość REG_SZ przechowująca informację o rejonie i języku. Sprawdzę jak gra zostanie odblokowana 🙂
Owszem, to tylko teoria ale przynajmniej jest szansa, że naprawimy ME:LE we własnym zakresie 🙂
- 5 years ago@kurzi5_pl jakbyś ogarnąl ta zmianę to będę wdzięczny za porady 🙂 czekamy więc!
- 5 years ago
Jak tylko to zobaczyłem, to musiałem się zalogować żeby to napisać...
Na prawdę to jest coś strasznego co się stało! EA Polska siedzi cicho, totalnie nic, zlewka totalna! To jest po prostu czysty kryminał żeby zrobić taki numer. Mogę jedynie podejrzewać że tego całego SŁUSZNEGO jadu w ich stronę by nie było gdyby faktycznie cała trylogia miała pełny dubbing, a tak dostajemy potworka, który w pewnym momencie się wywala na pysk. Tak właśnie dbacie o klientów, o nas! A najgorsze w tym wszystkim
jest to że NIKT, ABSOLUTNIE NIKT nie prowadzi z nami dialogu, same słupy - tyle co najwyżej można o was powiedzieć, bo reszty słów aż szkoda używać... Czysta amatorka..
- xNvimvDx5 years agoSeasoned Newcomer
Przecież to jest jawne oszustwo ze strony polskiego dystrybutora gry. Na pudełku jest jak byk napisane, że dźwięk jest po angielsku a napisy po polsku.
Dlaczego gracze zostali oszukani i zmuszeni do gry z polskim dubbingiem? Wstyd i żenada.
- 5 years ago
To jest jawna kpina, 270 złotych za produkt i problem z ustawieniem języka. EA znowu poszło po najmniejszej linii oporu
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 months ago
Problem z instalacją
Solved5 months ago