Forum Discussion
Jak dla mnie takie pudełko z taką zawartością powinno od razu wrócić do sklepu. Miałem kupić sobie pre-ordera na Originie ale po komentarzach chyba sobie odpuszczę. Poczekam, aż stanieje i ktoś znajdzie sposób na ręczną zmianę w plikach. Bo takie coś to jest po prostu skandaliczne podejście ze strony EA. Nie będę grać z dubbingiem na siłę. Najwyżej kupię i zobaczę jak to wygląda ze zmianą języka a potem zrobię refund i w przyczynie napiszę co o nich myślę.
Nie szanują mnie jako gracza (klienta) to nie dostaną moich pieniędzy. Tak trudno zrobić wersję angielską z polskimi napisami a dubbing opcjonalny dla tych co chcą?
Miała być Edycja Legendarna a wyszła Edycja Absurdalna.
@lukitram_PLzawsze można pójść w EA Play Pro -> 60zł zamiast 270 i masz miesiąc na ogranie trylogii. Pieniądze mniejsze, czasu wystarczy i jak przyjdzie co do czego to save i tak zostaje u ciebie :D
EDIT:
W przypadku ME2 robiło się manewr taki, że szukało się pliku sku.ini i tam zmieniało wartość dla parametrów VOLanguage i TextLanguage na INT(ernational) a następnie robiło podmiankę nazw plików *.tlk. W przypadku Legendary Edition widzę potencjał na modyfikację w rejestrze w okolicach gałęzi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\BioWare - jest tam wartość REG_SZ przechowująca informację o rejonie i języku. Sprawdzę jak gra zostanie odblokowana 🙂
Owszem, to tylko teoria ale przynajmniej jest szansa, że naprawimy ME:LE we własnym zakresie 🙂
- 5 years ago@kurzi5_pl jakbyś ogarnąl ta zmianę to będę wdzięczny za porady 🙂 czekamy więc!
- 5 years ago
@Marcinek88ck zdecydowanie coś skrobnę - choć z pewnością ktoś mnie wyprzedzi w tym temacie. Jakby co to agenci Handlarza Cieni czuwają :P
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 months ago
Problem z instalacją
Solved5 months ago