Serek55Not applicable5 years agoMass Effect Legendary Edition wybór języka Witam, chciałem zapytać czy na originie będzie możliwość zmiany języka gry, czy będę mógł ustawić angielskie głosy a polskie napisy, czy będzie taka możliwość w launcherze? W ME2 był spory problem w ...Show More
Recent DiscussionsMass Effect Andro...pauza chyba bardziej Gra zakupiona na STEAM...działała i nagle jest niekompatybilna. Ręcę opadają. Wrzucam printscreen z tego co widzę po próbie włączenia. Już było wszystko na nowo instalowane i nic to nie dało. Konto E...Mass Effect 3 z 2012 Nie mogę uruchomić ME3 2012. EA APP twierdzi, że nie mam dostępu do internetu, no jakim cudem tu piszę? Nie mogę w ogóle uruchomić gry. Nie mogę wprowadzić klucza prodyktu, bo nie mam internetu, kup...Mass Effect Andromeda Posiadam grę w wersji 1.00 jednak z tego co się dowiedziałem najnowsza wersja gry to 1.10. Niestety próbowałem różnych sposobów ale nie potrafię zaktualizować swojej gry. Czy ktoś mógłby mi w tym p...tak jak w ostatnim wątku na forum zakupiłem grę teoretycznie z molowością grania po polsku i dalej nie mogę wybrać języka polskiego, pierwszy klucz faktycznie miał napis tylko po angielsku ale następny był ograniczony do europy i pos...Mass Effect Edycja Legendarna - brak polskiego nawet po użyciu drugiego klucza Hej, przez niedopatrzenie kupiłem klucz z wyłącznie angielską wersją. Re: Brak polskich napisów Mass Effect Legendary Edition | EA Forums - 9122481 Postanowiłem więc dokupić kolejny klucz, tym...