Forum Discussion
Czy można to zgłaszać jako zwykłe oszustwo? Bo nijak nie mamy możliwości by zagrać z angielskimi głosami i polskimi napisami. EA Polska ruszcie się coś.
Jak tylko to zobaczyłem, to musiałem się zalogować żeby to napisać...
Na prawdę to jest coś strasznego co się stało! EA Polska siedzi cicho, totalnie nic, zlewka totalna! To jest po prostu czysty kryminał żeby zrobić taki numer. Mogę jedynie podejrzewać że tego całego SŁUSZNEGO jadu w ich stronę by nie było gdyby faktycznie cała trylogia miała pełny dubbing, a tak dostajemy potworka, który w pewnym momencie się wywala na pysk. Tak właśnie dbacie o klientów, o nas! A najgorsze w tym wszystkim
jest to że NIKT, ABSOLUTNIE NIKT nie prowadzi z nami dialogu, same słupy - tyle co najwyżej można o was powiedzieć, bo reszty słów aż szkoda używać... Czysta amatorka..
- xNvimvDx5 years agoSeasoned Newcomer
Przecież to jest jawne oszustwo ze strony polskiego dystrybutora gry. Na pudełku jest jak byk napisane, że dźwięk jest po angielsku a napisy po polsku.
Dlaczego gracze zostali oszukani i zmuszeni do gry z polskim dubbingiem? Wstyd i żenada.
- 5 years ago
To jest jawna kpina, 270 złotych za produkt i problem z ustawieniem języka. EA znowu poszło po najmniejszej linii oporu
- 5 years ago
Come on, naprawdę, liczyłem, że zostanie zrobione to 'na odwal' i dostaniemy wszystko z angielskiej wersji plus polskie napisy.
Zamiast tego mamy 3 części gry z trzema różnymi dubbingami! Świetna legendarna edycja, nie ma co. Spójność ponad wszystko.
Skoro już tak się bawimy i w każdej części mamy inne głosy, a dodatkowo w ME2 przy niektórych DLC nie ma polskiego dubbingu, to może w ogóle na Polskę powinien być specjalny tryb dubbingu, gdzie każda wypowiedź będzie z losowym lektorem/językiem/płcią? Czemu nie, byłoby świetnie...
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 months ago
Problem z instalacją
Solved5 months ago