Forum Discussion
Dziękujemy Wam za przekazane przez Was wszystkie informacje na temat problemów z wersją językową. Na chwilę obecną nie mogę Wam niczego obiecać, poza tym, że dam Wam znać, tak szybko jak będę miał dodatkowe aktualizacje w tej sprawie.
Dzięki za cierpliwość i zrozumienie.
Ponieważ obecny wątek zawiera wiele sugestii i informacji, które dotyczą gry, wydzielony został przeze mnie wątek tutaj, który jest poświęcony wyłącznie zagadnieniu wersji językowej.
- 5 years ago@EA_Cekiel Moge spytać z ciekawości, czy pracujesz w EA Polska sam, patrząc na aktywność w wszelkich pozostałych kanałach?
- 5 years ago@iTranqui To jest bot bo ciągle ten sam tekst i tą samą regułkę wypowiada.
- 5 years ago
OK.
Mass Effect 1 - do sprawdzenia;
Mass Effect 2 - działa ustawienie całości na język angielski i podmiana plików *_POL.tlk na *_INT.tlk -> zasada z oryginalnego wydania została zachowana. Dla niedowiarków nagranie.
Mass Effect 3 - tu sytuacja jest jasna;
- 5 years ago
Specjalnie konto założyłem aby przekazać, że tym ruchem EA straciło kolejne 250zł, mam nadzieję, że sytuacja zostanie poprawiona to może kiedyś zagram.
- 5 years ago
Jasna cholera ta gra to jakaś Himera !!!!! Trzy takie same głowy gadają inymym głosem. Potforek jakiś 😃
- 5 years ago
@morphisiusz co Ty na to, żeby spróbować zmontować jakąś ekipę i zrobić burzę mózgów? Możliwe, że wszyscy aktualnie mamy podobne pomysły i niepotrzebnie sprawdzamy to samo grzebiąc w plikach.