Forum Discussion
Dziękujemy Wam za przekazane przez Was wszystkie informacje na temat problemów z wersją językową. Na chwilę obecną nie mogę Wam niczego obiecać, poza tym, że dam Wam znać, tak szybko jak będę miał dodatkowe aktualizacje w tej sprawie.
Dzięki za cierpliwość i zrozumienie.
Ponieważ obecny wątek zawiera wiele sugestii i informacji, które dotyczą gry, wydzielony został przeze mnie wątek tutaj, który jest poświęcony wyłącznie zagadnieniu wersji językowej.
Specjalnie konto założyłem aby przekazać, że tym ruchem EA straciło kolejne 250zł, mam nadzieję, że sytuacja zostanie poprawiona to może kiedyś zagram.
- 5 years ago
Jasna cholera ta gra to jakaś Himera !!!!! Trzy takie same głowy gadają inymym głosem. Potforek jakiś 😃
- 5 years ago
@morphisiusz co Ty na to, żeby spróbować zmontować jakąś ekipę i zrobić burzę mózgów? Możliwe, że wszyscy aktualnie mamy podobne pomysły i niepotrzebnie sprawdzamy to samo grzebiąc w plikach.
- 5 years ago
@kurzi5_plpołowa ludzi na forum Steam szuka też rozwiązania. Bo nie tylko my jako Polacy chcemy mieć spolszczenie kinowe ale też inne nacje.Skończyło się że trzeba edytor do plików *pcc użyć i w każdy pliku zajrzeć żeby znaleźć ten właściwy z językami.Bo zwykła podmianka plików jak w 2 i 3 części nie zadziała.Wierzę że szybciej wyjdzie poprawka która może coś z tym zrobi.