Forum Discussion
Podejrzewam że chodzi o plik exe. Pewnie skrypty na stronie mają tak ustawione żeby blokowały pliki wykonawcze, uznawając je za potencjalne wirusy
Już temat ucichł?? Pokrzyczeli i co poddaliście się?!? Tu powinno być po 100 wpisów dziennie jak w innych krajach.
- 5 years ago
Wszyscy pewnie czekali na pach notes. Patch wychodzi i... nic. Ale racja, jest wtorek po południu i ZERO odpowiedzi ze strony EA! Na PC już sobie z tym poradzili w ciągu kilku godzin, co z Xboxem i PS @EA_Cekiel !?
- 5 years ago
A w których krajach tak walczą ,że jest 100 wpisów? . I właśnie kiedy dostaniemy odpowiedź ?
- 5 years ago
Raczej nigdy, EA Polska czeka na oficjalną odpowiedź z siedziby głównej, a główni Elektronicy mają to gdzieś, mówiąc delikatnie. Kasa jest? Jest! A to, że zaliczyli wtopę przy tym nie ma znaczenia, najważniejsze żeby słupki z pieniędzmi się zgadzały.
No i pamiętajcie, że tytuł firmy najmniej sprzyjającej graczom sam się nie zdobędzie. - 5 years ago
No wiem dlatego na Twitterze trochę powalczyłem jest parę moich wpisów niepochlebnych dostałem kilka polubień na tym koniec na gry online też się znajda moje narzekania krzyczę gdzie mogę ale nie każdy ma tak donośny głos jak ja 🙌
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved2 months ago- 5 months ago