Forum Discussion
@Bigos102Widzisz. Ja też się jarałem na tą edycję. 10 lat temu na serię ME wydałem małą fortunę. Wszystkie DLC, kolekcjonerki itp. Zaczynałem od ME2 gdzie dubbing był na siłę ale nie narzekałem. ME1 też zainstalowałem z dubbingiem. Ale Arrival i LotSB jak i ME3 wyszły bez więc przerzuciłem się na angielskie dialogi by nie psuć odbioru gry i całość miec tak samo. Nie żałowałem. W przypadku ME wolę angielskie głosy. Jednak gram w wiele gier z PL dubbingiem mimo, iż istnieje prosty sposób na przełączenie na angielski. I tu teraz taka kwestia, że są gusta i gusta. Jedni chcą tak drudzy tak. A tu jeszcze dochodzi, że ME:LE jest sprartolona lokalizacja pod każdym względem. Różni aktorzy pod Sheparda w ME1 i ME2. Nagle angielski Shep w DLC i ME3. Po prostu jest to niedbalstwo. Ok jak ktoś chce niech tak gra ale nie wszyscy na siłę. Jakoś inni wydawcy i twórcy dają możliwość wyboru języków napisów jak i głosów. Tylko EA zawsze jakoś taką dziwną politykę ma.
To jest jakiś skandal, do tej pory nikt nie odniósł się do nieprawdziwych informacji dot. wersji językowych! Kiedy jakaś informacja i patch dający możliwość wyboru napisów i dubbingu?! Jest już czwartek i zero zainteresowania ze strony EA! @EA_Cekiel
- 4 years ago
Chyba nie w chodzi tu na te forum widzę ,że zaangażowany jest na innych forach. Niestety tu się boi coś napisać albo ma zakaz od Możnowładców 🙂
- 4 years ago
Boty Ea straszą ludzi banami, że ci nagłaśniają oszustwo z językami na okładce gry! To już jest dno grozić graczom, że oddają temat do kancelarii czy mediów! Kolejna "reklama" w sieci ...
- 4 years ago
Straszą banami na którym forum i gdzie ?