Forum Discussion

atrewian's avatar
7 years ago
Solved

ME1 spolszczenie

Witam.

Mam abonament origin i Mass efect 1, niestety po angielsku.

Nie możnaby jakoś spolszczyć jedynki?

7 Replies

• Hej,

Gra nie została wydana w polskim języku, a żadne ze spolszczeń nie jest wspierane przez EA. Pamiętaj, że ingerując w pliki gry narażasz się na ewentualne problemy z tym związane.

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Witam @atrewian

Jak wspomniał @Revan2000s wersja digital ME 1, niestety nie zawiera języka polskiego. Na rynku polskim, była tylko dostępna wersja fizyczna (płytowa) z dubbingiem polskim, który przygotował CD Projekt. Mamy tu do czynienia z wewnętrzną polityką wydawców i związanych z tym licencji. Dostępność gier i wersji językowych  w skarbnicy The Vault może zależeć od regionu. Na stronie origin.com sprawdzisz, co jest dostępne w Twoim kraju.

Pozdrawiam.

Answers HQ w Pigułce - Poradnik dla Początkującego

• Rozumiem szkoda jedynie, że już nigdzie nie można dostać tej polskiej wersji

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Hej 🙂

Wiem co czujesz, bo faktycznie dialogi było zabójcze 🙂 

Pozdrawiam. 

• Dla mnie gra bez chociaż polskich napisów, nie jest przyjemną. Uważam, że gra ma być przyjemnością, nie mordęgą bo nie rozumiem co mówią.

Niestety Polsko języcznych gier na rynku, jest strasznie mało.

• o ile się nie mylę to ME1 w wersji PL (+dodatek BDtS) był chyba jeszcze dodawany do CDAction nr 08/2011 (nr 194 chyba)

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.480 PostsLatest Activity: 6 hours ago