Forum Discussion

karol111111111's avatar
4 years ago

Nie mogę ukończyć misji Citadel: Hanar Diplomat (Bug)

Hej,

Grając ostatnio w mass effect 3 (edycja legendarna), chciałem wykonać misję Citadel: Hanar Diplomat, którą rozpocząłem wcześniej. Kiedy aktywowałem ostatni terminal, gra zalicza questa jako wykonanego, a salarianin nie pojawia się pod biurem w ambasadach. Jest jakiś znany sposób na obejście bugu (oprócz tego, aby nie robić innych misji, z grą poszłem w międzyczasie 10h do przodu), albo możliwość zgłoszenia go do ea?

Z góry dzięki za pomoc

1 Reply

• @karol111111111 W oryginale zadania na Cytadeli były też zbugowane. Jeśli się jakieś rozpoczęło a następnie opuściło stację to nie mozna było go dokończyć. Tutaj rada taka, zanim zaczynasz zadanie najpierw zrób sejwa a potem ją od razu ukończ. Jeśli będzie bug to da się jeszcze uratować, jak gdzieś polecisz to tylko stracisz czas. Może jeszcze ktoś coś poradzi jak to ukończyć, ja się zawsze trzymałem powyższego schematu

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.481 PostsLatest Activity: 4 years ago