john1doe2 years agoNie udało się uruchomić gry "Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie Spróbuj ponownie za chwilę." Ktoś wie jak to naprawić? mam tak od kilku dni. Andromeda.jpg355 KB
akroniq2 years agoRównież mam taki problem i próbowałem na różne sposoby go naprawić i nic nie działa
john1doe to akroniq2 years agoTy masz kupioną grę czy z abonamentu grasz?Bo kolega ma kupioną i działa na moim PC jak się on zaloguje.Moja z abonamentu u niego też nie działa. Może to z tym problem.
john1doe to akroniq2 years agoTy masz kupioną grę czy z abonamentu grasz?Bo kolega ma kupioną i działa na moim PC jak się on zaloguje.Moja z abonamentu u niego też nie działa. Może to z tym problem.
Featured PlacesMass Effect Dyskusja o serii Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 3 months ago486 Posts
Mass Effect Dyskusja o serii Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 3 months ago486 Posts
Recent Discussionstak jak w ostatnim wątku na forum zakupiłem grę teoretycznie z molowością grania po polsku i dalej nie mogę wybrać języka polskiego, pierwszy klucz faktycznie miał napis tylko po angielsku ale następny był ograniczony do europy i pos...Mass Effect Edycja Legendarna - brak polskiego nawet po użyciu drugiego klucza Hej, przez niedopatrzenie kupiłem klucz z wyłącznie angielską wersją. Re: Brak polskich napisów Mass Effect Legendary Edition | EA Forums - 9122481 Postanowiłem więc dokupić kolejny klucz, tym...Problem z zapisem zniszcz bazę cerberusa Witam Mam problem w mass effect 3 legendarna edycja z misją zniszcz bazę cerberusa niewczytuje się pojawia się czrny ekran :( próbowałem aktualizacji sterowników i nowego zapisu i nic to niedało :( ...Problem z instalacją Kupiłam na Epic Games całą trylogię z dodatkami i jest problem z instalacją gry. Zatrzymuje się przy 2% i nie chce ruszyć dalej. Wymagania sprzętowe są spełnione i miejsca jest wystarczająco. Mam poł...gra zawiesza się w tym samym miejscu w trakcie dialogu prawdopodobnie nie pojawia się kolejna opcja wyboru odpowiedzi. Co zrobić ?