Forum Discussion
Witaj @MistrzLowHP,
Ponieważ jest to duży rozmiar pobieranych plików dla gry, na początku mogę Ci polecić, żebyś spróbował wyczyścić pamięć podręczną programu Origin i sprawdził, czy uda Ci się uruchomić grę.
W przypadku jeżeli gra będzie w dalszym ciągu niewidoczna, wtedy możesz spróbować przeinstalować ją raz jeszcze. Zrób to zaraz po wyczyszczeniu pamięci podręcznej programu Origin. Po poprawnej instalacji gry jej okładka z niewielkim logo Steam powinna być widoczna w Twojej bibliotece gier w programie Origin.
- 5 years ago
Na początku jak zostało tutaj poradzone wyczyściłem pamięć podręczną Origina ale wciąż nic, potem znów wyczyściłem pamięć podręczną i przeinstalowałem grę ale bez skutku, nie mam pojęcia co dalej robić.
- EA_Cekiel5 years ago
EA Staff
Hej @MistrzLowHP,
Pomożemy Ci coś zaradzić. 😉
Czy gra wyświetla się w kliencie Origin? Czy automatycznie została do niego dodana? Dodatkowo czy jesteś pewny, że jesteś zalogowany do konta EA, które wcześniej zostało powiązane z kontem Steam?
- 5 years ago
Tak gra się wyświetla w kliencie Origin, tak automatycznie została dodana i tak jestem pewny że zostałem zalogowany na konto które jest połączone z moim kontem steam, ponieważ posiadam na koncie Origin Mass Effect Andromeda która jest z Steama i ona mi normalnie działa, a Mass Effect Edycja Legendarna nie działa choć ją wykrywa
- 4 years ago@EA_Cekiel również mam ten problem lecz co więcej nie działają mi wszystkie gry kupione na steam a w bibliotece origina jest logo gry razem ze steamem ale jest szare, jakby gra nie była zainstalowana
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved3 months ago