9 months ago
problem z limitem
Witam mam taki problem że gram w Mass Effect LE poprzez platformę GeForce Now a problem polega na tym że mam jakieś dziwne i bezsensowne ograniczenia ilości uruchomień gry które są spowodowane nałoże...
Hej @Jarthal33
Przykro mi z powodu napotkanego przez Ciebie problemu. Jeśli chodzi o napotkany przez Ciebie komunikat jest on zabezpieczeniem, którego niestety nie będziemy mogli znieść. Z racji charakterystyki tego w jaki sposób działa usługa GeForce Now, istnieje możliwość, że komunikat ten będzie pojawiać się nieco częściej, niż w "normalnej" rozgrywce. Jakiś czas temu została wydana aktualizacja po stronie GeForce Now, mająca na celu rozwiązanie tego problemu.
W przypadku notorycznie pojawiającego się komunikatu "Zbyt wiele komputerów ma dostęp do tego konta..." skorzystaj z opcji zgłaszania błędu w aplikacji GeForce Now - instrukcja. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w tym artykule:
https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5261/
Firmy NVIDIA i Electronic Arts współpracują ze sobą, aby rozwiązać problem polegający na tym, że niektórzy użytkownicy widzą komunikat „Zbyt wiele komputerów ma dostęp do tego konta…” podczas uruchamiania gier Electronic Arts w usłudze GeForce NOW. Nasza poprawka została wydana dla wszystkich gier i większość użytkowników nie powinna już widzieć tego komunikatu lub powinno się to zdarzać bardzo rzadko. Prześlij opinię w aplikacji w aplikacji GeForce NOW, jeśli nadal widzisz ten komunikat. Staramy się zapewnić naszym graczom jak najlepsze wrażenia i przepraszamy za wszelkie zakłócenia, jakie mogło to spowodować.