Forum Discussion

blackstr8's avatar
7 years ago
Solved

Problem z logowaniem do sieci cerberus

Witam..zainstalowałem mass effect 2, po wejściu w menu wyskakuje komunikat o braku uwierzytelnienia dlc, po wejściu do sieci cerberus i próby zalogowania,na swoje konto,wyskakuje komunikat ,,wymagany adres email opiekuna'' co bym nie wpisał wyskakuję ,,błąd połączenia z siecią'' co to za adres opiekuna,konto mam założone chyba od 2011 na rocznik 88, więc o co im kaman? :/  

• Hej @blackstr8 

Twój problem zdaje się być identyczny jak ten opisany w tym wątku 🙂 Sprawdź rozwiązania tam zaproponowane i daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙌

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @blackstr8 

Twój problem zdaje się być identyczny jak ten opisany w tym wątku 🙂 Sprawdź rozwiązania tam zaproponowane i daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙌

• Dzięki kolego, nie wiem o co kaman ale znów wyskoczył błąd z uwierzytelnieniem, ale tym razem zalogowało do cerberusa, znaczy wykonałem ten czysty rozruch, bo dodane do zapory już miałem wcześniej wszystkie możliwe pliki z me 2 🙂 ..3 dni walczyłem i nic, aż zacząłem znowu w 1ke grać he, więc już chyba przejdę do końca i wtedy przeniosę save raz jeszcze o ile się da i nie trzeba będzie robić reinstalki  🙂 Dzięki raz jeszcze 

Featured Places

Node avatar for Mass Effect Dyskusja o serii

Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 2 months ago
486 Posts