Forum Discussion
Czy w każdym przypadku postępy były importowane z wcześniejszej gry?
Czy wcześniej na waszym systemie zainstalowana była inna wersja gry? Wiele wskazuje na to, że to może być przyczyną błędu w zaliczaniu osiągnięć.
Nasz zespół polecił, aby sprawdzić naprawę plików na Steam lub w aplikacji EA App, a następnie spróbować ponownie odblokować osiągnięcie, które sprawia problemy.
- 3 years ago
Witam w moim przypadku wcześnie niemiałem zainstalowanej tej gry ani innej jej wersji; naprawa plików na Steam nic nie pomogła.
Ale tak jak napisał Kfazos "Wchodząc w dodatki w grze (Doc1.jpg) widać odblokowane większość osiągnięć i ich brak na EAApp (doc2.jpg). Myślę że dlatego kolejne osiągnięcia się nie wbijają gdyż gra uznała że już je zrobiłem więc nie ma powodu by dać mi dwa razy to samo osiągnięcie. W MS 1 nie było możliwości przejrzenia osiągnięć w przez samą grę dlatego najpewniej dało się je wszystkie bez problemu zdobyć."
Umnie jest tak samo jak wejdę w dodatki w menu głównym gry to tam mam wszystkie te osiągniecia zaliczone mimi iż nawet jeszcze nie skończyłem 2 części gry. Z ciekawości wszedłem w menu główne 3 części i tam tez mam osiągniecia już zaleczone mimo iż nawet w nią nie grałem wiec na pewno tych tez mi na steamie nie będzie zaliczać.
- 3 years ago@EA_Pulsar Z tego co czytam na angielskim FAQ to wychodzi że ten problem jest wciąż nierozwiązany. Trzeba się bawić zaporą sieciową, trybem offline grzebać w plikach.
- 3 years ago
Cześć, podobnie jak przedmówcy też zgłaszam ten problem. Do ME1 wszystkie osiągnięcia idealnie wpadły, w ME2 przestały, podobnie jak w ME3. Problem jest, z tego co zauważyłem, powszechny i wiele osób oczekuje naprawy błędu, który występuje (z mojego doświadczenia) od ponad roku, gdzie posiadałem grę wyłącznie na EA, a nie tak jak teraz na Steamie.
Problem występuje niezależnie od tego czy postać była importowana czy nie, podobnie jak nie była instalowana inna wersja gry (w końcu patchy nie było od dawna). Naprawa plików na steam i EA nie przynosi efektu.
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved3 months ago- 6 months ago