Forum Discussion
EA_Pulsar
Community Manager
3 years ago@kajda1988 @AdrienStern @Kfazos @Korgan84 @MichauLaskowski
Dzięki za dodatkowe informacje. Nasz zespół nadal bada tą sprawę. Będziemy wdzięczni jeśli prześlecie nam identyfikator zgłoszenia błędu, który można wygenerować w aplikacji EA. Po wykonaniu raportu według instrukcji poniżej, zapisany identyfikator zgłoszenia można przesyłać w odpowiedzi.
Dzięki
Spoiler
- Kliknij ikonę menu (wygląda jak 3 poziome kreski) w lewym górnym rogu ekranu, najedź kursorem na Pomoc, a następnie kliknij przycisk Narzędzie zgłaszania błędów EA.
- Określ rodzaj problemu, jakiego doświadczasz.
- Opowiedz nam o swoim problemie w polu Opis problemu.
- Jeżeli zgłoszenie błędu jest przypisane do sprawy w centrum pomocy EA, podaj numer sprawy w polu Numer zgłoszenia (opcjonalne).
- Numer swojej sprawy możesz znaleźć w sekcji zgłoszonych spraw w centrum pomocy EA lub w wiadomości e-mail, którą wysłaliśmy do ciebie w związku z tym problemem.
- Zaznacz pole obok opcji Udostępnij informacje diagnostyczne po przesłaniu zgłoszenia.
- Kliknij przycisk Prześlij zgłoszenie i zaczekaj na zakończenie pracy narzędzia.
- Zapisz identyfikator zgłoszenia, aby móc go później łatwo odszukać.
- 3 years ago
Witam jak próbuje wysłać zgłoszenie błędu EA to wyskakuje mi :
"Wystąpił błąd podczas zgłaszania błędu
Zdajemy sobie sprawę z nieprawdopodobnej ironii tej sytuacji. Poczekaj chwile i spróbuj ponownie."
W załączniku dodaje screen. Próbowałem kilka razy i za każdym mi tak wyskakuje.
- 3 years ago@EA_Pulsar 592349d4-78bf-419c-a1bf-e828587bec5e oto mój nr zgłoszenia
About Mass Effect Dyskusja o serii
Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.485 PostsLatest Activity: 22 days ago
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved2 months ago- 5 months ago