Forum Discussion
22 Replies
Witam jak próbuje wysłać zgłoszenie błędu EA to wyskakuje mi :
"Wystąpił błąd podczas zgłaszania błędu
Zdajemy sobie sprawę z nieprawdopodobnej ironii tej sytuacji. Poczekaj chwile i spróbuj ponownie."
W załączniku dodaje screen. Próbowałem kilka razy i za każdym mi tak wyskakuje.
- EA_Pulsar3 years ago
Community Manager
Spróbuj tymczasowo zmienić język aplikacji na angielski i sprawdź ponownie.
Jeśli to nie pomoże, wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA i zrestartuj PC.
- @EA_Pulsar 592349d4-78bf-419c-a1bf-e828587bec5e oto mój nr zgłoszenia
Zmiana języka na angielski nic nie dała. Wyczyściłem pamięć podręczną uruchomiłem komputer ponownie i nawet wyłączyłem program antywirusowy ale cały czas wyskakuje ta widomość o błędzie.
- EA_Pulsar3 years ago
Community Manager
Dzięki za sprawdzenie tych opcji @Korgan84. Coś musi blokować usługi, z których korzysta EA app w twoim przypadku.
Prześlę do zespoły gry raport @AdrienStern oraz inne, jeśli się pojawią.
Dzięki piękne 😉
Mam taki sam problem ze zgłoszeniem błędy w error reporter. Już próbowałem wszystkich metod, ale dalej wyskakuje ten sam komunikat o którym wspomniał @Korgan84
- @EA_Pulsar Kiedy można spodziewać się naprawy błędu? Z relacji znajomych i tego co wyczytałem na angielskich forach problem występuje od kiedy Origin zmienił się w EA Launcher. Dziwne, że z innymi grami na tym samym launcherze nie ma problemu z osiągnięciami, a z ME2 i ME3 jest on powszechny. Skoro te osiągnięcia już zostały dodane, to fajnie gdyby jeszcze działały.
- EA_Pulsar3 years ago
Community Manager
Niestety, na tym etapie nie jestem w stanie potwierdzić terminu rozwiązania tego problemu.
Postaram się sprawdzić co może powodować problemy z narzędziem raportowanie błędów. Podobny wątek znalazłem na anglojęzycznym forum
Dam znać jeśli dostanę nowe informacje.
Mam też podobny problem dotyczący tylko osiągnięć z mass effect 2 i 3. Nie zdobyłem osiągnięcia "Bez ofiar" mimo, że spełniłem wszystkie wymagania.
- EA_Pulsar3 years ago
Community Manager
Udało nam się potwierdzić rozwiązanie, które może pomóc z odblokowaniem osiągnięć, tak aby te nie pokazywały się już jako odblokowane w grze. W tym celu należy usunąć swój profil gracza, GamerProfile (ME2) lub profil lokalny, Local_Profile (ME3) z C:\Użytkownicy\<nazwa użytkownika>\Dokumenty\BioWare\Mass Effect Legendary Edition\Save przed rozpoczęciem gry.
Niestety, niektóre osiągnięcia zostaną odblokowane dopiero po ponownym rozpoczęciu i przejściu gry.
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
Problem z instalacją
Solved2 months ago- 5 months ago