Problem z savem Andromeda Deluxe Edition
dobry wieczór,
mam problem z grą czy w zasadzie z save'm z Mass Effect Andromeda na PC. Mianowicie 2 lata temu grałem w Mass Effect Andromeda w wersję Deluxe Edition korzystając z EA Access (obecnie EA Play), niestety nie skończyłem wtedy tej gry mimo, że zrobiłem trochę progressu 😉 Dzisiaj zainstalowałem wersję Deluxe z Microsoft Game Passa, udało mi się również przywrócić stary zapis gry.
Niestety dzisiaj przy uruchamianiu gry wyskakuje powiadomienie (screen 1), że mój zapis jest powiązany z zawartością dodatkową z wersji Deluxe i Zestawem Głębokiej Przestrzeni (najwyraźniej taka wersja była dostępna wtedy w EA Access, a teraz co ciekawe mimo że w aplikacji Xbox pisze, że wersja jest deluxe to w EA Desktop instaluje się zwykła wersja - screen 2).
Co mogę zrobić żeby grać w tamten stary zapis ? Save'y miały być niby kompatybilne...
pomocy bo jestem zdesperowany 😉
Michał
Ziomuś właśnie miałem ten problem, wchodząc poprzez EA nie ma delux. ale ja mam wykupiony pakiet poprzez xbox pass, i odpalając z apki xboxa już wszystko śmiga. też dla innych przestroga, najlepiej odpalać gry poprzez apke xbox