Anonymous
9 years agoProblem z uruchomieniem
Witam
przy próbie uruchomienia triala pojawia się taki komunikat:
Unable to detect any of the entitled languages
spotkał się ktoś z tym problemem - i nie nie mam oprogramowania Corsair
Witam
przy próbie uruchomienia triala pojawia się taki komunikat:
Unable to detect any of the entitled languages
spotkał się ktoś z tym problemem - i nie nie mam oprogramowania Corsair
Kraju nie zmieniałem ale używam VPN i mam IP z angli - mam net LTE i potrzebuje publicznego adresu.
Mam ten sam problem i tak zmieniałem kraj zamieszkania. Wiem też już że to blokada regionalna i w sumie dało by się jakoż żyć z tym że nie miał bym gry po polsku gdyby się chociaż uruchomiła
@Normandia31 tz. dodałeś grę do bibliotek w Polsce, a teraz w kraju którym mieszkasz nie możesz uruchomić gry?
Dokładnie. I zrozumiał bym jak pisałem zresztą że mogę grać tylko po angielsku, żeby tylko gra się uruchomiła
udało mi się odpalić grę - spróbuj w Origin wybrać triala, potem ustawienia (koło zębate) i tam napraw - sprawdziło wszystkie pliki i gra zaczęła działać
@Normandia31 daj nam znać czy wskazówka użytkownika @Psujek77 pomogła 🙂
Cóż, włączyłem Tą naprawę, gra pobrała kilka aktualizacji min. do pancerze Pioniera, ścieżki dźwiękowej i jeszcze kilka innych. Sprawdziło wszystkie pliki i według aplikacji wszystko jest ok. Niestety w dalszym ciągu komunikat, który autor tematu raczył wkleić w pierwszej wiadomości, po kliknięciu na "ok" w powiadomieniu o językach wyskakuje na chwilę czarne okno, po czym mogę klikać "graj" na originie. Zastanawiam się czy to może coś przez mój sprzęt, ale Wiedźmin 3 działał na Ultra bez problemów więc to raczej nie to, ale dla pewności: karta graficzna gtx 970 4GB, procesor I5 4690k i 8 Gb RAM. Wydaje mi się że wymagania sprzętowe spełniam.
Zrobiłem jak radziłeś, czyli ustawiłem w preferencjach konta kraj i język na Polskę. Dla pewności jeszcze raz ustawiłem naprawę plików. Rezultat tego był taki że wiadome okno z powiadomieniami o językach znów się pojawiło z tą tylko różnicą że okno gry, czyli w moim przypadku czarne okno, pojawiło się na dłużej, zazwyczaj była to sekunda. Próbowałem kombinacji klawiszy alt+enter ale to nic nie dało. Na tę chwilę poddaję się z wersją trial jutro jest premiera i ciągle liczę na to że gra na którą czekałem już długo, pre-order kupiłem 20 grudnia, będzie działać. Cóż w najgorszym wypadku będę uboższy w doświadczenia z gry za to bogatszy o prawie 300 zł które wydałem na pre-order, a z originem i EA to się bardzo pogniewamy i zakończymy naszą współpracę