Forum Discussion

Re: Dot.: Tryb Multi - wyzwania, brak zaliczenia

ps. zapomniałem o błędach w sklepie. Nie pojawiają mi się w nim przedmioty za punkty. Są to rzeczy ze sklepu. 

Tak na prawdę to całe moje konto online to jakiś bajzel. Proszę o pomoc, bo mam fajnych znajomych w grze i tworzymy fajną społeczność, ale odechciewa mi się grać, że wszyscy mają działającą grę, a ja?

Gra online to bajzel, trafiam na oszustów (gra trwała 1 sek i wszyscy dostawali 1 mln kasy i ileś milionów doświadczenia - Kolega ma jego nick jeżeli to koś interesuje). Problem z pierwszą osobą na liście APEX, która ma jakieś dziwne miliony doświadczenia. Po prostu ta gra sprawia wrażenie porzuconej. ☹️

Na prawdę, patrząc na aktywność osób z EA jest na prawdę niska. Lepiej na wersji angielskiej. Kupowałem wszystkie dodatki, bo twierdziłem, że twórcy i wydawcy zapracowali sobie na to, tworząc fajny kontent (chodzi szczególnie o trylogię). Chciałem kupić wersję legendarną, ale widzę, że jak coś nie działa, to nikt nic nie może. Boję się już kupować nowe gry, jeżeli nie ma pomocy, jak zaczyna się coś sypać :/ 

No RepliesBe the first to reply

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.484 PostsLatest Activity: 6 days ago