Forum Discussion
3 Replies
Sort By
- @EA_Cekiel a możesz przestać gadać z templatki?
Swoją drogą z ciekawostek - grzebiąc w plikach zszedłem z 23,2GB do 16,8GB w przypadku ME1:LE usuwając pliki odnoszące się do języków innych niż INT i PLPC - @EA_Cekiel Trochę mnie ten fakt ponownego narzucania polskiego dubbingu zdenerwował, bo jednak cenię sobie anglojęzycznych aktorów głosowych jak Mark Meer. Naprawdę nie trzeba zaraz pozbawiać się jakiejś tam bazy graczy przypadających za dubbingiem. Wystarczy dać możliwość rozdzielenia języka audio i napisów. Można to zrobić jak w launcherach rodzimych produkcji EA takich jak Dragon Age 1,2, Inkwizycja albo Battlefield 1 czy V. Przeskalować napisy do tego okienka wyboru języka i tyle - koniec dramy z językami.
Do oficjeli EA: rozumiem że to może się nie opłacać z perspektywy słupków finansowych, żeby robić coś takiego specjalnie dla języka polskiego. Ale po co się ograniczać? Można dać ten ficzer innym narodowościom. Raczej nie pogardzą możliwością wyboru. Możliwości języków można przekuć w PR-owy sukcesik. Ozdobić tym patchnote'a albo użyć w tytule newsa. My konsumenci mamy możliwość wyboru a EA mały sukces wizerunkowy. Jako posiadacz całej trylogii i wszystkich dlc nie jestem zadowolony.
Ktoś trochę pogrzebał w pierwszej części (tak, że wygląda na remaster, ale wydany w 2014), z drugiej wyciął scenę z tyłkiem i tyle. Potem poprosił o 250 zł.
Zapłaciłem.
I nie mogę grać tak jak chce, bo pudełko kłamie, bo wydawca nie zdobył się nawet na minimum przyzwoitości w postaci opcji z wyborem języka napisów. Coś, co na PC załatwią zmianą dwóch liter w pliku config.
Wstyd. Dziękuję EA Polska.
About Mass Effect Dyskusja o serii
Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.481 PostsLatest Activity: 17 days ago
Recent Discussions
- 25 days ago
- 29 days ago
- 2 months ago